Nagyon megijedtem, már többször azt álmodom, h nem vagyok terhes, és ugyanugy dolizok stb, eltünik a pocim. Most 20 hetes vagyok. Ez mit jelenthet? Más is álmodik ilyet?
Ha félsz menj el dokihoz szerintem és megnézi minden rendben van e és akkor legalább megnyugszol.
De szerintem semmi jelentősége nincs az álmodnak, egyszerűen annyi, hogy nagyon szeretnéd a babát és az álmaidba éled át a félelmedet, hogy mégsem lesz.
Előfordul az ilyesmi mással is :)
mocorgás miatt nem kell aggódnod. Nekem is volt olyan ebben a korban, hogy nem éreztem napokig. Persze ugynúgy megijedtem, mint te.
Terhesség alatt előfordulnak a legmorbidabb álmok is. Nem kezdem el sorolni nekem már mik voltak...:D
Egyébként lehet azért jönnek ezek az álmok, mert ettől félsz.
Egy szakember ismerősöm azt mondta, hogy sokszor a félelmeinket álmodjuk meg!
Azért, ha hétfőig nem érzed a lurkót hívd fel a dokidat, bár Ő is csak megnyugtatni fog. Sok helye van még a picurkának :)
Boldog babavárást és szép álmokat! :)
32 hetes kismami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!