Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon megijedtem, már többszö...

Nagyon megijedtem, már többször azt álmodom, h nem vagyok terhes, és ugyanugy dolizok stb, eltünik a pocim. Most 20 hetes vagyok. Ez mit jelenthet? Más is álmodik ilyet?

Figyelt kérdés
lehet azért van mert 3 napja még éreztem a babám mozogni rugni.és most 3 napja semmi.nagyon félek.
2009. aug. 15. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha félsz menj el dokihoz szerintem és megnézi minden rendben van e és akkor legalább megnyugszol.

De szerintem semmi jelentősége nincs az álmodnak, egyszerűen annyi, hogy nagyon szeretnéd a babát és az álmaidba éled át a félelmedet, hogy mégsem lesz.

Előfordul az ilyesmi mással is :)

2009. aug. 15. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:

mocorgás miatt nem kell aggódnod. Nekem is volt olyan ebben a korban, hogy nem éreztem napokig. Persze ugynúgy megijedtem, mint te.

Terhesség alatt előfordulnak a legmorbidabb álmok is. Nem kezdem el sorolni nekem már mik voltak...:D

Egyébként lehet azért jönnek ezek az álmok, mert ettől félsz.

Egy szakember ismerősöm azt mondta, hogy sokszor a félelmeinket álmodjuk meg!

Azért, ha hétfőig nem érzed a lurkót hívd fel a dokidat, bár Ő is csak megnyugtatni fog. Sok helye van még a picurkának :)

Boldog babavárást és szép álmokat! :)

32 hetes kismami!

2009. aug. 15. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ember sokszor az álmaiban éli meg belső aggodalmait, kriziseit, vivódásait
2009. aug. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!