Mire kell fokozttan odafigyelni a 12. hétig?
Szia!
Én szedek magzatvédő vitamint.
Sajna nekem is azt mondta a doki amit az előttem író hogy ilyen korai terhességnél még nem tudják megakadályozni a bajt állítólag.Mondtam hogy 10 órába álló munkát végzet és nem igazán lehet leülni,nem ítr még ki hogy beszélünk még róla.De persze a legjobb ilyenkor a pihenés.Én szedem a vitamint,meg magne b6-ot,és bizony ki fogom harcolni a munkahelyemen hogy idönként leülhessek,mert a baba fontosabb mint a hülye szabályok a melóhelyen.Ja és próbálom la..ni a sok h..lyeséget ami bent megy,nem idegesíteni magam.
Sziasztok!
Gravidát fogok szedni, és 6. héten dokihoz menni. Most 4+2 vagyok. Szerencsére a munkahelyemen a főnökömék nagyon kedvesek, tudják, h babát akarok. ők engednek leülni, "pihenni". Lovagolok, lovakat képzek,most pl egy csikót. Azt tudom, nem is kérdés, hogy ezt ne csináljam, legalább a 12. hétig. 6. hónapban sikerült, fiatal vagyok 24. nem dohányzom, nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!