Mi lesz 2 hétig?
gyorsabban eltelik mint gondolnád!:)
tudom milyen idegtépő ez a várakozás, de mindig próbálj arra gondolni hogy nem szabad aggódni meg idegeskedni, mert az nem tesz jót se neked, se a babának. vigyázz magatokra, ne erőltesd meg magad és nem lesz semmi gond:) ha majd meglesz a szívhangja (nekem azt hiszem a 7. hét végére) vegyél otthoni babahallgatót, esténként meghallgatod a szívét hogy oké megvan minden rendben, és nyugodtan alszol a következő UH-ig.
boldog babavárást!!:D
17 hkm
Nem szabad aggódni, csak a szépre gondolj.
Én a terhesség megállapítása után 3 hétig vártam a következő uh-ig, de nem gondoltam semmi rosszra.
És ha nincs vérzés és erős görcsölés, akkor minden rendben van.
Élvezd a várandósságot, mert bizony elég hosszú, hogy végig aggód.
persze! van több fajta is, nekem ilyen van:
nagyon szeretem, tényleg megnyugtató. adnak hozzá egy kis zselét de bármilyen testápolóval vagy géllel működik.
3-a hozzászóló vagyok.
A magzati szívhang hallgató csak a 12. betöltött hét után ajánlott. Előtte csak aggodalmat okozhat, ha nem sikerül megtalálni a baba szívhangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!