Mi lesz 2 hétig?

Figyelt kérdés
Most állapította meg az orvos a terhességet, 2 hét múlva kell vissza mennem. Ez a 2 hét szörnyű lesz, mi lesz ha baj van. 2 hétig mi lesz velem?

2012. nov. 12. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:

gyorsabban eltelik mint gondolnád!:)

tudom milyen idegtépő ez a várakozás, de mindig próbálj arra gondolni hogy nem szabad aggódni meg idegeskedni, mert az nem tesz jót se neked, se a babának. vigyázz magatokra, ne erőltesd meg magad és nem lesz semmi gond:) ha majd meglesz a szívhangja (nekem azt hiszem a 7. hét végére) vegyél otthoni babahallgatót, esténként meghallgatod a szívét hogy oké megvan minden rendben, és nyugodtan alszol a következő UH-ig.

boldog babavárást!!:D

17 hkm

2012. nov. 12. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:
tudsz linkelni ilyen babahallgatót?ilyet sem hallottam még....
2012. nov. 12. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad aggódni, csak a szépre gondolj.

Én a terhesség megállapítása után 3 hétig vártam a következő uh-ig, de nem gondoltam semmi rosszra.

És ha nincs vérzés és erős görcsölés, akkor minden rendben van.

Élvezd a várandósságot, mert bizony elég hosszú, hogy végig aggód.

2012. nov. 12. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:

persze! van több fajta is, nekem ilyen van:

[link]

nagyon szeretem, tényleg megnyugtató. adnak hozzá egy kis zselét de bármilyen testápolóval vagy géllel működik.

2012. nov. 12. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod. De ne idegeskedj, ne erőltesd meg magad, és lehetőleg öltözz fel rendesen ha az utcára mész, jobban mint eddig, nem tudom hogyan öltözködsz, de nem szabad fáznod sem, plusz szedjél vitaminokat, rendszeresebben mossál kezet, kerüld a fertőzéseket lehetőleg, és akkor minden rendben lesz.
2012. nov. 12. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:

3-a hozzászóló vagyok.

A magzati szívhang hallgató csak a 12. betöltött hét után ajánlott. Előtte csak aggodalmat okozhat, ha nem sikerül megtalálni a baba szívhangját.

[link]

2012. nov. 12. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
harmadik igazad van, előtte nehezebb megtalálni az biztos.
2012. nov. 12. 20:08
 8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok, köszönöm a biztatást....az lenne a kérdésem, hogy voltatok a rosszullétekkel?ilyen idősen? nekem ici pici émelygés pici gyomorégés van de ez alapból is van amikor nem voltam terhes, szval....
2012. nov. 12. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
én előtte sosem voltam hányós, 6. héttől éreztem egy kis émelygést esténként de semmi komoly. aztán elmúlt, és a 9. hét körül éjszaka talán 4-5-ször fel kellett kelnem hányni. de ennyi volt, emberfüggő nagyon, én szerencsés voltam.
2012. nov. 12. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!