Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok....

16 hetes terhes vagyok. Ikreim lesznek. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
egy pár hete elég sokat fáj a fejem, a vérnyomásom 125 körül szokott lenni, de nekem max 110 szokott lenni az előző terhességemnél még a 40 héten is csak 110 volt. fájdalom csillapitot nem merek bevenni sűrűn de néha annyira fáj a fejem az pedig biztos a vérnyomástól van...

2012. nov. 16. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
orvos?
2012. nov. 16. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
iszol eleget??
2012. nov. 16. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
minimum két litert iszom naponta, az orvos nem igazán mondott semmit annyit mondott ha 140nél magasabb lesz akkor szoljak
2012. nov. 16. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ikreket várok, 28 hetes vagyok, 90/60 a vérnyomásom. Nekem az előző terhességemnél fájt a fejem, én azt olvastam a hormonális változások miatt van. Bevenni én sem mertem semmit, elmúlt egy idő után, olyan kínzó azért nem volt.
2012. nov. 16. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
homeopátiás gyógyszer? van amelyik tényleg nagyon hatékony, de sok esetben már az is segít, ha csak "bebeszéled" magadnak, hogy vettem be gyógyszert, jobban is leszek!
2012. nov. 16. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
próbálj pihenni minél többet, oltsd le a villanyt, feküdj le, ha kell, vizes rongyozz. Próbálj nyugodt lenni. Nem tudom, hogy mennyire ismered az agykontrollt, vagy hiszel-e benne, a lényeg, hogy próbálj ellazulni, és képzelj el egy vérnyomásmérőt, amin normalizálódik a vérnyomásod, és eltűnik a fejfájás! Néha jobb mint bármilyen orvosság!
2012. nov. 16. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!