Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hannibál, mint gyermeknév?

Hannibál, mint gyermeknév?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla?
2012. nov. 16. 12:35
1 2 3 4 5
 21/43 Adri baba ***** válasza:
100%

En sem adnam neki SOHA! Szerintem nagyon kiszuras lenne a gyerekkel es nem vennem a szivemre ha a gyerekemet az en hulye nevvalasztasom miatt csufolna egy fel iskola pl!

De a dontes a te kezedben van!

2012. nov. 16. 15:25
 22/43 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem nagyon jó név, határozottan tetszik! Nagyon vagány! Nekem a Nimród nem tetszik mellette, nem tudom miért. Az aki az Achilleus-t írta, na hát azon sírtam a röhögéstől mert nekem pl Brad Pitt jutott róla az eszembe. Akkor már inkább Hannibál ezerszer! :D

És mi a vezetéknév? Mert az sem mindegy ám! Mert ha mondjuk Vörös a vezetéknév, akkor az egy brutális nevet ad ki: Vörös Hannibál Nimród. Húhh, a hátam is borsózik, szerintem nagyon jó név!!!!

2012. nov. 16. 15:54
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Hannibál a Kannibál. Ha ehhez hozzá tudsz szokni, akkor add ezt az idióta nevet neki.
2012. nov. 16. 18:46
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Írta valaki, h a Józsefek sem Joszif Sztálinról kapták a nevüket

Hát ja, mivel a József név már jóval Sztálin előtt is gyakori volt. Hannibálból meg jó esetben fel tud az ember sorolni kettőt. Nem mindegy.

2012. nov. 16. 20:35
 25/43 anonim ***** válasza:
Nekem a pun hadvezér ugrik be elsőre, és csak másodjára a doktor, de nem hiszem, hogy sokan vannak ezzel így. Én tartanék attól, hogy sok gondja lesz a gyereknek a neve miatt.
2012. nov. 16. 20:53
 26/43 anonim ***** válasza:
Tapintatosnak tartom magam, de ha valaki ezzel a névvel mutatkozna be, biztosan körberöhögném. Pedig szoktam tudni palástolni az érzéseimet. Szerintem rettenetes.
2012. nov. 17. 09:38
 27/43 anonim ***** válasza:

Nekünk egy időben tetszett ez a név a férjemmel :) A férjem imádja az ilyen erős karaktereket, vagány szereplőket képregényben vagy filmen, neki ezért tetszett, nekem meg azért, mert nem akarnék átlagos nevet adni majd a gyerkőcünknek, és nem minden név illik a férjem vezetéknevéhez (Capp). A Hannibál viszont illene hozzá. És szerintem nem merné cikizni a többi gyerek, később pedig kifejezetten menő lenne.

Amúgy meg a Hannibal Lecter mellett ez egy történelmi név is. nekem alapjáraton tetszik :)

De második nevet nem adnék hozzá, mi a fenének?

Amúgy már letettünk róla a párommal. Alexünk lesz vagy Olivérük. De akkor is tetszik a Hannibál :D

2012. nov. 18. 13:41
 28/43 A kérdező kommentje:
örülök hogy vagytok páran akiknek tetszik. kedves utolsó, az Alexen mi is gondolkodtunk
2012. nov. 19. 13:48
 29/43 anonim ***** válasza:
50%

Ja és még egy infó: sokkal inkább nevezném a gyerekem Hannibálnak, mint Dzsasztinnak, Krisztofernek, Kevinnek vagy épp Józsefnek, Jánosnak, Sándornak.

Szerintem jó név, ha el tudunk vonatkoztatni a Hannibal Lectertől. :) Márpedig miért ne tudnánk?

Utolsó voltam.

2012. nov. 20. 08:05
 30/43 A kérdező kommentje:
Igen, nem is tágítunk a névtől, bár apuka kicsit elgondolkodott rajta, de úgy vélem csak a buta emberek gondolnak rögvest a filmre. Ezzel az indokkal bárki aki gyilkos vagy valami ( a valóságban is, amennyit mostanság hallani) akkor azt a nevet sem adjuk a gyereknek, mert itt meg ott megölt egy embert_?
2012. nov. 21. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!