Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Azok az emberek, akik elhiszik...

Azok az emberek, akik elhiszik a sok ezos hülyeséget, miért szólják le a bigott vallásossakat?

Figyelt kérdés

Hisz a hitük semmiben sem különbözik egymástól. Ugyanúgy, bizonyítékokat nélkülöző dolgokat isznak az elméjükbe és azt hangoztattják.

Miért jó az embereknek ez? Szellemek, istenek, angyalok, reptoidok, kis szürkék, titkos társaságok? Egy fiktív könyvben szórakoztatóak, de miért kell átültetni ezt a valóságba?

Ennyire unalmas lenne ez az élet, hogy tele kell szőni hamis mesékkel?

2012. aug. 22. 21:49
1 2
 1/17 x) ***** válasza:
80%

Ebből hány oldal veszekedés lesz...

A válasz pedig azért mert emberek vagyunk. Ez a legjobban összefoglalt indok amit írni tudok. A vallásos emberek ugyan úgy lepontozzák az ezósokat, csak nézz meg egy vallással kapcsolatos kérdést.

2012. aug. 22. 21:52
 2/17 A kérdező kommentje:

Persze, oda-vissza érvényes ez. Csak most ezo szemszőgből akartam látni.

A vallásnál is már próbálkoztam, ott is megindult a csetepaté és minden "elgondolkodást" ösztönző kérdést elutasítanak és "provokációnak" minősítenek.

2012. aug. 22. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, kicsit off, de a vallásnál én is pont így jártam. Azóta vagyok 80% alatt... Meg mióta beírtam, hogy nem jönnek a reptoidok :D
2012. aug. 22. 22:57
 4/17 anonim ***** válasza:

Mindenki abban hisz, amiben akar.

Nekem furcsa volt, hogy egy nő egyszer azt mondta -nem egy lángelme szegény, de falja az ezós könyveket-, hogy: Ő nem hisz Istenben, de az angyalkommunikációban igen, illetve az őrangyalokban.

Ez elég fura volt.

2012. aug. 23. 10:40
 5/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a valóság. Nem szeretném a te valóságodat élni, mert vannak szellemek, isten, isten alkotta istenek, kis szürkék, meg nagyok, a végtelen fogalma, lehetősége elvén. Vallásokhoz vallási vezetők tartoznak, én az egyház tanításait nem fogadom el, meg az 1500 évvel ezelőtti hamis Bibliát, amit 400 ember rakott össze zsinaton. Politika és vallás ugyanaz volt mindig. Minden vallás dogmás, nem tesz szabaddá.
2012. aug. 23. 10:56
 6/17 anonim válasza:
34%
ISTEN NEM LÉTEZIK!!!
2012. aug. 23. 11:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Mit keres a kulcsszavaknál a loú? Semmi köze az ezotériához és a valláshoz, mert ez valóban létezik.
2012. aug. 23. 14:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Na és a csokipuding? :D kamu kérdés
2012. aug. 27. 19:55
 9/17 A kérdező kommentje:

Ebben mi lehetne a kamu? :O Esetleg elmeséltem egy történetet ami magamról szólt? Nem, egy mindenkik által látható ellenségeskedésről kérdeztem.

Azért írtam hülyeségeket, mert magasról tojok a rendre, meg szerintem baromság az egész kulcsszavazás. Itt csak olyan retardáltak vannak úgy is, akik nem ismerik a "kereső" fogalmát. Remélem nem bántottam meg senkit.

2012. aug. 27. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Ok, nyolcadik vagyok. Általában akkor szoktak ilyen kulcsszavakat megadni ha csak szórakoznak, de rendben, ebben is igazad van, de nem kötelező megadni őket (szerencsére)

De azt szerettem volna még leírni, hogy mondjuk mittomén, Lili, olvas egy olyan könyvet vagy szöveget, amiben szerepelnek ilyen lények. Teljesen beleéli magát a történetbe, olyan hatással van rá, mintha ezek valójában is megtörténnének. Aztán minden árnyba meg fénybe belemagyarázza az egyik kitalált lényt. Minden ember ezt csinálja, szerintem..

2012. aug. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!