Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+4 hetesen ha méhen kívüli...

6+4 hetesen ha méhen kívüli lenne, annak lenne már valamilyen tünete?

Figyelt kérdés

1 hete voltam orvosnál,akkor csak megvastagodott nyálkahártyát látott,semmi mást.Biztos hogy nem fogant később.

Szerintetek már lehetne valahogy érezni ha nem jó helyen lenne?

2012. nov. 15. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen.engem annyi idosen mutottek.biztos minden okés lessz:)
2012. nov. 15. 17:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom.:(

És milyen tüneteid voltak,ami utalt rá?Hogy jöttek rá?

2012. nov. 15. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyugi nincs tünet azért mennek uh-ra max elmegy a baba .De nem kell,hogy félj Én is így voltam vele mire nagy nehezen láttak már valamit .Tehát nyugi a bébi ott van csak még irinyó,pirinyó .
2012. nov. 15. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem tudtam segíteni.

De nyugi,jó helyen van a picid,nem lesz semmi baj!!Ne gondolj a rosszra,hanem csak arra,hogy minden rendben lesz!!Mire legközelebb mész a dokihoz,már szívhangja is lesz a babádnak :)

15+2 hkm

2012. nov. 15. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:

erős fájdalmaid lennének.

mondanám, h ne izgulj, de én is izgultam, 7 hetesen voltam hüvelyi UH-n és láttuk, hogy minden rendben. néha fájt, mert nyúltak a szalagok, ezért izgultam. :)

2012. nov. 15. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos 5 hét 4 naposan azonnal berendelt h megnézze, hogy nem méhen kívüli e uh-val.Ez volt az első dolga.Azt már rég látták volna ha méhen kívüli.
2012. nov. 16. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:

vannak tunetei!!!! nagyon eros fájdalmak és még véreztem is.

ne izgulj biztos jo helyen van:)szorítok és boldog babavárást:)

2012. nov. 16. 08:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Ma megyek orvoshoz.
2012. nov. 16. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Na mi volt az orvosnál??Minden rendben van??Írd meg,jó?

2012. nov. 16. 14:46
 10/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos beigazolódott,méhen belül nem találta sehol,a bal petefészek vetületében 1,5cm cisztikus képlet,így írta.Kedden kell visszamenni,ha addig nem lesz hasi fájdalom,mert akkor kórház,rá is írta a papíromra.

Azért köszönöm szépen a drukkokat.

2012. nov. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!