Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés a 18. héten, más is...

Vetélés a 18. héten, más is járt így és megtudtátok az okát?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, ha veled történt ez akkor rettentően sajnálom!!! :(

Én pont most álmodtam egy szörnyűt, hogy borzasztóan elkezdtem vérezni, és a baba volt az! :( De ez csak álom volt!!!

20 hkm

2012. nov. 15. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm igen, azaz 2 is, nemrég, egyik 19 hetesen, a másik 20. Fertőzést mondtak nekik, mind a kettőnek.
2012. nov. 15. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok ilyet szerencsére, biztos elég ritka.
2012. nov. 15. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Én így jártam sajnos a 18.héten, semmi előjele nem volt, elfolyt a magzatvíz és sajnos már ki is csúszott a magzat, és műtétileg kellett befejezni, borzalmas volt. :( És persze most is az... Még eddig nem derült ki semmi az okáról. Még a szövettan se érkezett meg, esetleg abból valakinek meg tudták állapítani hogy mi okozta a vetélést? Ilyen után lehet problémamentes a következő terhesség?
2012. nov. 15. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom :(

egy ismerősöm járt ugyanígy, neki fertőzés miatt volt, amit a kórházban (ott dolgozott a terhesség előtt) szedett össze. :(

2012. nov. 15. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

részvétem!!

Egy ismerősöm járt így a 20.hét körül.

Utána vizsgálatból neki is kiderült a fertőzés.

Félév pihenőt javasoltak és utána alapos kivizsgálást mielőtt újra nekiállnak.

2012. nov. 15. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Én halottam egy esetről. Volt a lánynak először két vetélése, utána jött egy 20 hetes. Több nőgyógyásznál is járt, mindenki azt mondat minden rendben, nem függnek össze. Már volt két gyereke. Aztán kiderült, hogy úgynevezett Leiden- mutációja van. Az gyakran okoz ilyen tüneteket, csak ritkán vizsgálják ki, pedig egy vérvétel az egész. Ha van olyan felmenő rokonod, akinek volt mélyvénás trombózisa, kérdezz rá erre a betegségre.
2012. nov. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!