Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez emberfüggő? Lent

Ez emberfüggő? Lent

Figyelt kérdés

Nővérem mindkét gyerekét mikor várta,főzött,mosott,emelgetett,kapált a kertben,ásott,fára mászott cseresznyét szedni (kertészetük van),napi 12,de sokszor ennél is több órában ott volt a gyümölcsösben a párjának segédkezni nagy hassal és egyik gyerekének sem lett semmi baja. Egy barátnője,meg rágörcsöl,lehajolni sem hajol le,boltba nem megy,mert nem emel,stb mégis elment neki 2 babája is.

Mért van az,hogy sokan akik rágörcsölnek,sajnos be is vonzzák a bajt,mások meg akik élik az életüket,felfogva úgy a dolgot,hogy a terhesség egy tök normális szakasza az életnek,komplikáció nélküli terhességet tudhatnak a hátuk mögött? Anyum is kb úgy volt,mint tesóm. Sokan annyira rágörcsölnek,pedig azt mondják, a terhesség,nem betegség.

2012. nov. 12. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Én sem aggódtam túl, nagy pocakkal hordtam be fát, persze nem terheltem túl magam, hanem amennyit elviselhetőnek éreztem. Toltam az udvaron talicskát, jöttem-mentem intézkedtem. Ha nem bírtam, lefeküdtem. Szerintem jelezte a szervezetem hogy mit szabad és mit nem. Természetes úton minden probléma nélkül szültem.
2012. nov. 12. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák,és a terhességet is mindenki máshogy éli meg!

Lehet hogy a tesód barátnője veszélyeztetett terhes,és olyanok a baba körülményei oda bent hogy nem csinálhat semmit!Erre is gondolni kell!!

Nekem is éppen olyan a terhességem hogy semmit nem csinálhatok,mert nem csak magamnak hanem a picinek is ártanék!Vannak ennél rosszabbak is,akik például azt a bizonyos 9 hónapot a kórházban töltik le,és ők se jókedvükből mentek be,hanem azért mert a babájukat tartják szem előtt!

25hkm

2012. nov. 13. 05:30
 3/5 anonim ***** válasza:

az én terhességem probléma mentes volt eddig ezalatt értsd hogy pl egyszer sem émelyegtem csak abból tudjuk hogy terhes vagyok hogy van papírunk róla meg nő a hasam..

amúgy semmi tünetem nincs a héten mégis abbahagytam a munkát mert 10-11 óra ülés után görcsölgetett a lábam elég sokat idegeskedtem munkából kifolyólag és nem akartam tömegközlekedni ebben a nyálkás őszi időben a köhögő illetve hajléktalan emberek között...

Nekem ez így jó, ha bármilyen problémám lenne mint a barátnőnek-és nyilván két vetélés után van-hamarabb abbahagytam volna a munkát..

29hkm

2012. nov. 13. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos engem is kényszerpihenőre ítéltek.

Elég nyomoréknak érzem magam én is. Körülöttem is csak szupernőcik vannak, akiknek meg sem kottyan a terhesség. Persze mindenki velem hasonlítgatja magát(milyen jó, hogy itthon vagyok, meg vagyok kímélve), mert ugye szerintük már azt sem tudom jó dolgomban mit csináljak. Ha meglátnak a boltban, összesúgnak a hátam mögött, hogy biztosan elment már a baba.

én nehezet nem emelhetek, de elég nehéz terhet cipelek.

2012. nov. 13. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Értelek titeket,és ne értsétek ám félre amit írtam,nem ítélkezek,csak érdekelt.Amúgy tesóm barátnője nem volt veszélyeztetett.
2012. nov. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!