Ez emberfüggő? Lent
Nővérem mindkét gyerekét mikor várta,főzött,mosott,emelgetett,kapált a kertben,ásott,fára mászott cseresznyét szedni (kertészetük van),napi 12,de sokszor ennél is több órában ott volt a gyümölcsösben a párjának segédkezni nagy hassal és egyik gyerekének sem lett semmi baja. Egy barátnője,meg rágörcsöl,lehajolni sem hajol le,boltba nem megy,mert nem emel,stb mégis elment neki 2 babája is.
Mért van az,hogy sokan akik rágörcsölnek,sajnos be is vonzzák a bajt,mások meg akik élik az életüket,felfogva úgy a dolgot,hogy a terhesség egy tök normális szakasza az életnek,komplikáció nélküli terhességet tudhatnak a hátuk mögött? Anyum is kb úgy volt,mint tesóm. Sokan annyira rágörcsölnek,pedig azt mondják, a terhesség,nem betegség.
Nem vagyunk egyformák,és a terhességet is mindenki máshogy éli meg!
Lehet hogy a tesód barátnője veszélyeztetett terhes,és olyanok a baba körülményei oda bent hogy nem csinálhat semmit!Erre is gondolni kell!!
Nekem is éppen olyan a terhességem hogy semmit nem csinálhatok,mert nem csak magamnak hanem a picinek is ártanék!Vannak ennél rosszabbak is,akik például azt a bizonyos 9 hónapot a kórházban töltik le,és ők se jókedvükből mentek be,hanem azért mert a babájukat tartják szem előtt!
25hkm
az én terhességem probléma mentes volt eddig ezalatt értsd hogy pl egyszer sem émelyegtem csak abból tudjuk hogy terhes vagyok hogy van papírunk róla meg nő a hasam..
amúgy semmi tünetem nincs a héten mégis abbahagytam a munkát mert 10-11 óra ülés után görcsölgetett a lábam elég sokat idegeskedtem munkából kifolyólag és nem akartam tömegközlekedni ebben a nyálkás őszi időben a köhögő illetve hajléktalan emberek között...
Nekem ez így jó, ha bármilyen problémám lenne mint a barátnőnek-és nyilván két vetélés után van-hamarabb abbahagytam volna a munkát..
29hkm
Sajnos engem is kényszerpihenőre ítéltek.
Elég nyomoréknak érzem magam én is. Körülöttem is csak szupernőcik vannak, akiknek meg sem kottyan a terhesség. Persze mindenki velem hasonlítgatja magát(milyen jó, hogy itthon vagyok, meg vagyok kímélve), mert ugye szerintük már azt sem tudom jó dolgomban mit csináljak. Ha meglátnak a boltban, összesúgnak a hátam mögött, hogy biztosan elment már a baba.
én nehezet nem emelhetek, de elég nehéz terhet cipelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!