Ha megujjazol egy lányt akkor mindenképp átfog szakadni a szűzhártyája? Vagy emberfüggő?
Figyelt kérdés
Tiszta szégyen de nem tudom. Valahol azt olvastam hogy az első alkalom előtt jó ha kicsit ''szokja'' már elnézést a szóért. Köszi a válaszokat.2010. márc. 15. 14:54
1/6 anonim válasza:
attól függ, h kinek milyen rugalmas a szűzhátyája....
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval inkább ne ''kísérletezzek'' igaz?
2010. márc. 15. 15:07
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlen szakad át,de tényleg jo,ha elötte"szokja" ugymond,föleg a hüvely. nálam az elsö együtt létnél sem szakadt át teljesen,csalk megrepedt,de az már régen volt:)
24/l
4/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 15. 16:08
5/6 anonim válasza:
Nekem egy ujjazás során szakadt át a szűzhártyám,szóval,igen,lehetséges,de tényleg emberfüggő.a szűzhártya rugalmasságától függ,de tudd,h nem ettől veszíti el vki a szüzességét, hanem konkrétan a pénisztől.Tényleg érdemes az első szex előtt akár hetekig,hónapokig csak ujjazással foglalkozni,így kisebb az esélye annak,h fájjon maga a szex.Szóval ujjazzál nyugodtan,nincs semmi ha átszakad a szűzhártya,attól még ugyanúgy szűz marad az ember lánya.
hajrá
6/6 A kérdező kommentje:
köszi utolsónak is:) szokott petting lenni de nem tudom mit szólna hozzá, ha megkérdezném.
2010. márc. 15. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!