Mit tehetnék az ellen hogy a párom ne bántson egyfolytában? Mármint nem fizikálisan hanem mindig azt hajtja hogy nem csinálok semmit!
Egyfolytában azt vágja a fejemhez hogy nem csinálok semmit mert a főzés,mosás,takarítás,vaslás és az összes házimunka az egyenlő a nullával! már nagyon sokat sírok ezmiatt el kellene hagynom? 25hetes terhes vagyok dolgozni nem tudok mert olyan a munkahelyem meg az eléjen kórházban is voltam azóta veszélyeztetett terhes vagyok!
Egész nap neki ugrálok amit kér adom neki! De ő meg csak bánt egy kedves szava sincs! Akkor most hogyan tovább? Lenne hova mennem és attól sem félek már igazából hogy egyedül kell felnevelnem a babát! Ötletek? Nagyon el vagyok keseredve:-(
Szia!
Én azt csináltam, hogy tényleg nem csináltam semmit!
Nem főztem ( csak magamra, de ezt neki nem kell tudni), nem mostam, nem takarítottam. Pár napig bírta
Kérdezte, mi ez a kupi, stb. mondtam, hogy na ilyen, amikor nem csinálok semmit!
Azóta soha nem csesztet :D
na... :)
ha a férj-idomítás megy, akkor a gyereknevelés is jól fog menni! :)
legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!