Enci18 kérdése:
Mikor és mennyit szedjek be arnica, caulophyllum, cimicifuga nevű homeopátiás bogyókból szülés felkészítésére?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok,mert sokféle szedésről olvastam.Már beszereztem mindhármat de nem tudom hogy kezdjem el szedni.36 hetes kismama vagyok2012. nov. 14. 11:14
11/13 Golan Trevize válasza:
Sokkal hasznosabb dolgokra is költhetnéd azt a pénzt...
12/13 anonim válasza:
Szerintem ezt hagy döntse el ő!! :) Már nem azért de ehhez senkinek semmi köze h mire költi! Meg ha már itt tartunk jobb mintha cigire vagy alkoholra költené! Összeesek komolyan mi közünk ahhoz h ki mire költi a pénzét???
13/13 anonim válasza:
Én szedtem mindkét terhességem alatt,gyermekeim 5órán belül megvoltak. Csak hinni kell benne. 5nap cau.2nap arnica, másik héten 5nap cimi+2nap arnica. És így felváltva. Ha hiszel benne,NE FOGLAKOZZ SENKIVEL,próbáld ki,ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!