Ez lehet a szülés beindulásának a jele?
Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok...a26.héten a doki azt mondta h kicsit meglazult a méhszájam...végig feküdtem, ma viszont talán egy picit megemeltem magam.Most szúrás szerü fájdalmat érzek a pocakom alsó részén!!A férjem dolgozik és nagyon aggódom!Ez lehet a szülés megindulásának a jele????2012. nov. 12. 16:35
1/8 anonim válasza:
szia!
nem vagyok orvos,de sztem ez nem a szülés jelei,megerőltetted magad és ezt érzed.
2/8 anonim válasza:
feküdj sokat, szerintem nem indult meg a szülés, de ha a szúráson kívül rendszeres/ismétlődő fájdalmat, vérzést tapasztalsz, akkor orvos!
3/8 A kérdező kommentje:
pihenek meg vettem be B6 vitamint,most várok...de mondjuk a babuka mocorog...de nem nagyon akar múlni :/ De köszi az eddigi válaszokat!!
2012. nov. 12. 17:08
4/8 anonim válasza:
vegyél be két magne b6 ot, szerintem ez csak keményedés, nekem nagyon gyakran volt.
5/8 anonim válasza:
Nekem elég sokszor szurkált így első terhességemnél kb. 22 héttől, most már a napokban is volt (16 hét). Pihenj, és szedj magnéziumot (nekem a Magne b6 semmit nem ért, legjobban a Béres magnézium +b6 tabletta vált be, napi 3 szem).
6/8 anonim válasza:
igen,sztem is a magneB6 az már kevés.én magnézium citrátot szedek és ez erősebb.holnap kérdezd meg a patikában,h nekik mi a véleményük,és vegyél!
7/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen...már bevettem 2t ((magne b6)) de még mindig szúrogat.Ha nem javul felhivom holnap a dokit,jövöhét csütörtökön kellene mennem amugy.igazából csak a méhszájam miatt félek ennyire meg a legutobbi uh-n azt mondták a pici le van maradva 1 héttel...nem szeretnék koraszülést :/
2012. nov. 12. 18:39
8/8 anonim válasza:
hát akkor menj el dokihoz mindenképpen hamarabb a dokihoz!
és pihenj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!