Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjszakai szülés? Volt már...

Éjszakai szülés? Volt már valaki így, aki megérezte?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt érzem,hogy nem nappal,hanem éjszaka fogok szülni,biztos vagyok benne.Apa is úgy érzi és mikor az orvosnál voltunk ő is viccesen megjegyezte,lehet,hogy majd mielőtt világra jön a baba ő még haza megy majd VACSORÁZNI.
2012. nov. 12. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen én:) A napot is tudtam, és aznap jött....Este 11-kor folyt el a magzatvizem, reggelre született meg a kislányom:) Azért nem volt annyira egyszerű egész éjjel, álmosan, fáradtan vajúdni!Mind 3 -an nagyon elfáradtunk:) De megérte!
2012. nov. 12. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is éreztem. Mindig attól féltem hogy este fog elfolyni a magzatvíz, és úgy is lett. Másnap délután született meg a babám.
2012. nov. 12. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mind a két gyermekemnél megéreztem, hogy éjszaka szülök.De napra pontosan.Este hajat mostam, borotválkoztam, a kiságyat megcsináltam a babának, éjjeli 2-kor pedig indultam a kórházba:)
2012. nov. 12. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én éppen minap beszéltem munkatársammal aki januárban szült. Elmesélte hogy egyik vasárnap a kutyái nagyon furán viselkedtek egész nap. Mire este fél 1kor elment neki a magzatvíz délutánra lett meg a kislánya. Utána jött rá hogy a kutyái megérezték hogy valami történni fog a gazdival.
2012. nov. 13. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Azon a héten hétfőn már tudtam h a hétvégére meg lesz a baba mindenkinek mondtam úgy készüljön, és h éjszaka fog érkezni. Így is lett pénteken hajnali 3kor érkezett :)!
2012. nov. 13. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!