Ha 26 hetesen véletlenül beindulna a szülés és a kicsi világra jön mennyi az esélye az életbe maradáshoz?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 07:46
1/8 anonim válasza:
%ban nem lehet megmondani, attól is függ kaq tüdőérlelőt stb, de ilyenkor általaban sikerül a dokiknak visszatartani, ha nem folyik el a magzatvíz. Fontos hogy időben beérj, de ne is gondolj ilyenrkre, még legalább 10-12 hetet maradjon a picur :) 33hkm
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. nov. 12. 08:13
3/8 anonim válasza:
miért gondol sok kismama a rosszra???:(téged ez miért érdekel??már amúgy 22 hetestől menthető a baba mert pl az apaságit is ettől a héttől csináltatják meg mert innen életképes a baba a külvilágban is....ezt a védőnő mondta nekem,amúgy remélem jól vagy és nincs alapja a kérdésednek csak a kiváncsiság vezérelt....
4/8 A kérdező kommentje:
hála az égnek nincs alapja csak kérdésnek szántam
2012. nov. 12. 08:48
5/8 anonim válasza:
2. válaszoló:24. héttől menthető,akkortól is mentik.22 hetesen még nem!
7/8 anonim válasza:
Egyes vagyok, tényleg a 24, héttől számít életképesnek a baba, de én olvastam hogy a legfiatalabb aki túlélte a koraszülést 22 hetes volt. :) De kedves kérdező ne aggódj ilyeneken, én is mindíg ezen parázta, szerencsére úgy néz ki fölöslegesen. :) 34hkm
8/8 anonim válasza:
24. hét ami életképes és menthető.az alat már nehezeben menthető,de nem lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!