Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Holnap leszek pont...

Kismamik! Holnap leszek pont 17 hetes pocis. Okt.1-től megyek táppénzre, előtte viszont szeptember végén elmennék 3 napra busszal egy kirándulásra országon belül (csak városnézős, nem túl megerőltető. Tudtok érvet, ellenérvet, menjek, ne menjek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nálunk csak veszekedés van, meg egy büdös, koszos irodai macska, amelyik állandóan engem cseszeget, pedig szeretem a cicákat, otthon nekünk is van, de ő nem jár ki és oltatjuk, meg nem haverkdok vele.

Egyébként szívesen dolgoznék még, mert szeretek dolgozni, de minden nap idegesen megyek haza.(meg ki tudja milyen bacikkal ( a wc sem túl steril) A férjemnek,anyumnak sem tetszik, hogy ilyen körülmények között dolgozom.

Nem egyszerű eldönteni, hogy mi a legjobb a babának. Ha maradok, vagy ha elmegyek. Így meg hova máshova mehetnék dolgozni? Bocsi a szóáradatért, de nagyon felidegesített ez a rosszindulatú válaszoló.

2009. aug. 14. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj, most azt tedd, ami NEKED és a BABÁNAK jó, többiekkel meg nem kell foglalkozni, se a kollégákkal, se a lökött főnökkel, senkivel! Ezek a hónapok (évek) szóljanak most csak rólatok! Az életed legszebb időszaka következik, ne hagyj beleszólni senkinek! :))) Menj kirándulni, és igenis menj okt. 1-től haza, és nyugodtan várd a babát! (mint írtam, én is ezt tettem volna, csak nekem a m.helyemen tényleg szó szerint királyság volt) :))
2009. aug. 14. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Szóval ahhoz képest, hogy szerinted rosszindulatú vagyok, a válaszomban csak tények vannak, amiket nem cáfolsz te se.

A "hasznossági index"-em pedig a válaszolók közül nekem a legmagasabb, pedig 1000 feletti esetben válaszoltam itt eddig, tehát nem szokásom hülyeségeket és rosszindulatú dolgokat írni a többiek szerint. Mert akkor nem itt tartanék.

Nem kell magyarázkodnod egyébként, nem szeretsz a munkahelyeden dolgozni amúgy sem és kihasználva, hogy terhes vagy, elmész táppénzre, mert így nem kell dolgozni, mégis kapsz pénzt.

Nem kell ezért rám haragudni, én csak kimondom, amit te is tudsz. Nincs ezzel semmi baj.

2009. aug. 14. 14:43
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Igazából csak az 1. hozzászólásod volt kissé rosszindulatú, de alapjában igazat mondasz, csak az első kissé nyersre sikeredett, úgy, hogy nem tudtuk, mi van a háttérben.

A használhatósági index? Hát én speciel az sosem szoktam nézni, ez egy nagy marhaság. Attól is lehet, mert esetleg keveset kommentelsz, vagy új vagy az oldalon. És akkor mi van? :))

Nade lényeg a lényeg. Igaza van mindenkinek, csak a modort megválaszthatjuk, miként válaszolunk valakinek.

Nos, én lépek, mert felébredt a gyerekem. Szép napot mindenkinek a továbbiakban is! :)

2009. aug. 14. 14:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Gratulálok! A "kedvességed" tényleg 100 pontos! Te aztán mindent tudsz! Akkor mit ketresel ezen az oldalon? Így ne osztogasd az észt légyszives. Ha igaz lenne amiket összehordassz, nem húznám fel magam rajta. DE!!!!

Közel sem jársz az igazsághoz, még csak nem is kapisgálod!!!! Remélem a környezetedben élő emberek ugyanilyen kedvesek veled, mint amilyen Te voltál itt az elmúlt 1 órában.

Na én lépek! Erre senkinek sincs szüksége, pláne nem egy kismamának. Így is idegesítenek eleget egész nap. Köszönöm

2009. aug. 14. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van az index-el kapcsolatban, ezért írtam hozzá, hogy 1000 felett van a válaszok száma... Amúgy én se nézem, de azért arra csak utal a szám, amit mondtam...
2009. aug. 14. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!