Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babám naponta többzör...

A babám naponta többzör csuklik, ez nem gond, ugye?

Figyelt kérdés

Tudtok valami módszert, amivel elmulaszthatnám a csuklását? Közben úgy bepipul, hogy elkezd rugdosni.. :)

32 hkm

2012. nov. 13. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos semmivel nem tudsz segíteni rajta, csak ő saját magán. :) Kortyolnia kell a magzatvízből, ahogy nekünk is kell innunk egy kis vizet, hogy elmúljon könnyebben. De erre te sehogy nem tudod rávenni. :)

Nem gond egyébként, az én kisfiam is sokszor csuklott odabenn, az egész hasam belemozgott, akkorákat. :)

2012. nov. 13. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:

"A csuklás azt jelenti, hogy a magzat a pocakodban jól fejlődik és egészséges."

Szóval biztosan nem jelent gondot.

Én babám is napi 1x-2x csuklik.

36 hetes kismami

2012. nov. 13. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem gond. És nem tudsz mit tenni. Ki kell bírni.

Ez már szülésig így marad.

Egy gyerekem volt nagyon csuklós, napi 4-5x és 20 perc-fél óra volt az átlag egy alkalommal.

2012. nov. 13. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudod elmúlasztani, de ne aggódj a csuklása miatt, mert szerintem nem a csuklástól dühödik be, hanem attól, hogy érzi, hogy te aggódsz miatta, vagy sajnálod. Ha segíteni akarsz rajta, akkor vedd a lehető legtermészetesebb dolognak azt hogy csuklik, simogasd a pocakod, esetleg dúdolj neki, hogy ngyugodt legyen, talán még zenét is hallgathattok együtt. De teljesen normális, ha csuklik, tök mindegy napjában hányszor és milyen hosszú ideig. Ez azt jelzi, hogy érik a tüdeje, gyakorolja a nyelést, működik a rekeszizma, magyarul egészségesen fejlődik, ezen nincs mit izgulni és elmulasztani sem kell!

Boldog babavárást

38+4 hkm

2012. nov. 13. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:

nem gond a csuklás, szokj hozzá, mert ha bent csuklós akkor kint is az lesz :)

a szülőknek ijesztőbb jelenség mint a babának, semmi baja nem lesz tőle.

2012. nov. 14. 08:01
 6/6 anonim ***** válasza:

én amikor először éreztem, az okos fejemmel, kiszaladtam inni, hogy elmulasszam neki.... :) aztán jót nevettem, mekkora marha vagyok.... :D

én szeretem ha csuklik, azt mondják ezzel edzi a kis tüdejét. úgy legyen :)

2012. nov. 14. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!