Referencia 5, 0 ß-hCG 0,100U/L Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 21:16
2/15 A kérdező kommentje:
És a mellfeszülés és a mellbimbó sötétedés mitől van?? Ezt nem értem!
2012. nov. 13. 21:48
3/15 anonim válasza:
Késik a mensid? A menses jele is lehet mellfeszülés.
4/15 A kérdező kommentje:
Csak barnás folyásom volt 6.-án meg 7.-én! voltam tegnap dokinál lát valami kis elváltozást és azért küldött el hCG vizsgálatra! Csak hogyha nincs baba nem értem hogy mitől vannak ezek?! :/
2012. nov. 13. 22:02
6/15 anonim válasza:
Sok mindentől lehet. Mindenesetre menj vissza, hogy vizsgáljon ki!
7/15 A kérdező kommentje:
Holnap vissza megyek! Csak nem értem mitől lehet mind ez! :(
2012. nov. 13. 22:06
8/15 anonim válasza:
Nalam is volt ilyen. Tesztek pozitivak, verbol semmi. Fura a termeszet. Majd írd meg mi volt! A doki csak többet tud, mint én :-)
9/15 A kérdező kommentje:
És nálad baba lett? :)
Megírom! :)
Remélem nincs semmi komolyabb baj!
2012. nov. 13. 22:12
10/15 anonim válasza:
Nem sajnos. Doki szerint nem tapadt meg. Ilyenkor az a pici hcg szinte 1 nap alatt kiurul. Kesett tobb, mint egy hete. Szep pozi tesztek. Elkezdtem verezni. Korhaz. Masnap vervetel. Hcg mar csak 1 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!