Mennyi az AFP referencia értéke?
Figyelt kérdés
Az én dokim azt mondta, hogy 0,51 - 2, 00 MoM -ig jó és nekem 0,6 lett, de mindenhol azt olvasom, hogy az alsó határ 0,8. Aggódom.2010. szept. 13. 15:42
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
oké,oké. Akkor valószínű rosszul tettem fel a kérdést.
Létezik olyan, hogy más más kórházakban más-más értékek vannak megadva? És ha igen akkor milyenek? Mert pl az én eredményem sok helyen alacsonynak számítana...
2010. szept. 13. 17:28
3/3 anonim válasza:
Nekem 0,71 lett. A doki azt mondta, picit alacsony, de ne aggódjak miatta. Azt hallottam pici eltérések lehetnek kórházanként, mi a jó érték, de senki sem tudja pontosan kinek miért ennyi vagy annyi. Ne aggódj az afp miatt. Csak találgatnak. Ha gondolod jelentkezz genetikai tanácsadásra, és ott eldöntheted akarsz -e további vizsgálatokat.
Sajnos jó afp eredményekkel is születnek beteg babák, és rosszal is teljesen egészségesek. És ezek nem a kivételek, nem ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!