Hogyan számoljuk? HELP?
Ha ma vagyok 5 hetes és 2 napos akkor az már a 6. hét? Tehát ha nézem a baba fejlődését, a 6. hetet kell néznem?
Akkor 6 hetes vagy?
Ha ilyen oldalakat olvasol,hogy a 6.héten ez és ez alakul ki,akkor azt úgy kell érteni,hogy a betöltött 6. héttől fejlődik a betöltött 7. hétig.Szóval te most még az 5. hetet olvasd,mert az van nálad folyamatban a betöltött 6. hétig.Jaj remélem érted. :) Egyébként gratulálok és boldog babavárást!
15 hkm
Szia!
Ha 5+2 hetes vagyok, akkor az 5. hét információi vonatkoznak rád, egészen addig, amíg be nem töltöd a 6. hetet. Ez ugyanígy van a szülinappal is, hogy addig van 18 éves, amíg be nem töltöd a 19. szülinapodat, tehát ha 18 és fél éves vagy, akkor még mindig 18 éves vagy és nem 19. Érted? :) De szabad előreolvasni ám! Én mindig előre olvastam egy kicsit, főleg most a vége felé! :)
Gratulálok, boldog babavárást neked!
38+4 hkm
JAJJJJ KÖSZÖNÖM A KEDVESSÉGETEKET!!!!!
ÖRÜLÖK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!