Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmagyarázná valaki hogy hogy...

Elmagyarázná valaki hogy hogy számoljuk a baba korát?

Figyelt kérdés
Júni 26 utolsó menzi első napja, Júli 11 ovu és együttlét napja. Akkor most hány hetesek vagyunk. Doki csak tippelt 6/7 hetesre múlt héten. Azért lenne fontos tudnom, mert a 12. heti uh-ra vagy pont itthon leszek már, vagy pont nem, attól függ hogy most mennyi idős. Találtam mindenféle kalkulátort neten, de nem tudom ezek mennyire megbízhatóak.
2012. aug. 22. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Abszolút megbízhatóak +/- 1-2 napot csalnak. Amúgy menzi szerint 9 hetes vagy.
2012. aug. 22. 20:27
 2/9 A kérdező kommentje:
A kalkulátor szerint 8 hét és egy nap..te hogy számoltad a menzi alapján a 9 hetet? Amúgy köszi a választ.
2012. aug. 22. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Akárhogy számolom, nekem is 8 hét 1 nap jön ki. Nem tudom az elsőnek hogy jött ki a 9! :)
2012. aug. 22. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is az jött ki. Köszi.

Ezek szerint a menzi elejétől kell számolni - ez nagyon fura :)

2012. aug. 22. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
8 hetet számoltam, csak elírtam. Bocsi! :)
2012. aug. 22. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért számolják a menstruációtól mert azt pontosan tudják, viszont a fogantatás napját nem. Az utóbbi lehet a peteéréskor, vagy az azt követő akár 3. napon is, ja és persze a peteérés napja sem 100 %.
2012. aug. 22. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindig az utolsó vérzéstől számolnak, nem az együttléttől, hisz sok esetben ezt nem is lehet tudni.
2012. aug. 22. 21:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. aug. 22. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így számolom mint ti, de a kórházban meg akarnak győzni róla hogy nem 35hetes vagyok hanem 34, de mikor megkérdezem hogy hogyan számolják az a válasz hogy ezt a számolást ők nem értik..... Pedig nálunk az együttlét napja is biztos mert 1x próbálkoztunk. Nekem csak annyiból gáz hogy a "34 hetem" miatt visszatartották a szülést pedig már az 5perces fájások voltak. Pedig a baba is megvan 2,5kg
2012. aug. 23. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!