Kismamák! Kinek mi volt az első dolog amit vett a babának és hány hetesek voltatok?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és már alig bírom megállni hogy vegyek valamit a babának. Lassan azért beindulhatok? :-)2009. aug. 14. 09:19
11/17 anonim válasza:
Miért kell lepontozni a válaszokat??? Leírtuk hogy mit vettünk meg először, a kérdésre válaszoltunk! Erre a kérdésre nem lehet nem hasznos választ írni mert mindenki a saját élményét írja le!
12/17 anonim válasza:
utolsó: teljesen egyet értek veled, nem értem én sem miért pontoznak le, erre nem lehet egyértelmű választ adni, mindenkinek a saját maga dolga, hogy mikor és mit vesz és mennyit. az én babonám, az én hülyeségem, de ahogy a pár válasszal előtti kismami is írta, most tudta meg hogy terhes és már vásárol, szerintem ebben semmi kivetni való nincs!!! a két véglet, na és??
13/17 anonim válasza:
10:56 vagyok.
Köszi a lepontozást.
Csak elmondtam, hogy én már 5 hetesen vásároltam. Bocs!
Amúgy meg nálam ez érthető, mert 10 évig próbálkoztam, majd feladtam az álmom, hogy egyszer anya leszek. Ennek 1,5 éve.
Most meg kopogtatott a gólya, és én olyan boldog vagyok, hogy igen, legszívesebben máris vásárolok a kis pocaklakónak.
Amúgy meg én csak így tudom megoldani, hogy apránként veszek meg mindent. Egyszerre nekem túl nagy kiadás lenne.
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ. én sem értem miért kell lepontozni a válaszokat. mindenki saját véleménye szerint válaszolt. csak kíváncsi voltam. még egyszer köszi mindenkinek!
2009. aug. 14. 13:50
15/17 anonim válasza:
Sziasztok és még csak 8+4 hetes kismama vagyok,igaz megállok ha valami széoet neki valot látok de még nem veszem meg,megvárom amig megtudom a nemét és akkor hajrá.Szerintem valami idiota élvezi az egészet és lepontozott mindenkit,de most én mindenkit felpontozok :)) Boldog babavárást kivánok mindenkinek.
16/17 anonim válasza:
Sziasztok! Úgy látom engem még jobban lepontoztak, valszeg nem lehet saját véleményem. Na, mindegy ilyen kérdésre se válaszolok többet, az a biztos, mert amúgy 97% -os voltam eddig.
17/17 anonim válasza:
Apukájától kapott egy kis cumit 8 hetesen, ez az első kis holmija. Aztán 10 hetesen voltam turiban és egy kantáros kis farmer nacit és 2 kis bodyt vettem 56-os méretben. Teljesen újnak nézneek ki, márkásak. Nem tudtam otthagyni. Kb. ugyanebben az időben barátnőm adott használt babakocsit, kiságyat, hordozót. Elhoztam mert messze lakik, szülésig már nem biztos hogy találkozunk. Úgy tervezem ha meglátok valami olcsót, szépet megveszem apránként hogy a végén ne legyen olyan megterhelő és nagy hassal már nem akarom a boltokat járni. 56.os méretből viszont nem akarok sokat vásárolni, inkább 62-es és annál nagyobb holmikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!