Genetikai tanácsadáson csinálnak Uh-ot?

Szia. Nekem is 2.61 lett az AFP-m és a dokim a biztonság kedvéért elküldött genetikai tanácsadásra (SOTE I.-Baross u.). Pedig a 18. heti uh-n és 4D-s uh-n is minden rendben volt. 22 hetesen kaptam időpontot, így időben hívd fel őket!
Nekem csináltak uh-t is. De készülj, nagyon sokat kell várni, inni-enni vigyél!
Az uh-s hölgy egyből azt kérdezte hogy nem vérezgettem-e a terhesség elején, mert a baba teljesen egészséges. Nos, DE, volt a legelején pici vérzésem, és azt mondta akkor ezért lett emelkedett. Aztán a genetikus a beszélgetésen is megnyugtatott, hogy minden rendben, fiatal vagyok, az uh-n is minden rendben, nem kell aggódni.
Menj csak el és megnyugtatnak hogy minden oké! Remélem mindent leírtam.
Sok boldogságot!
32 hetes

Nekem az orvosom csinálta, azzal az UH-lelettel mentem a tanácsadásra, ott csak kikérdeztek. Az UH rendben volt.
Az AFP miatt volt magas a kockázat. Ezután számoltak egy ún. "rizikót", majd ezután jött a chorion-biopszia. (kromoszóma-vizsgálat, 3 hétig vártam az eredményre, szörnyű volt, de nem lett baj hála Istennek!)
Szerintem kórháztól függ, hogy csinálnak-e külön UH-t.

Első vagyok! A saját megnyugtatásod kevéért mindenképp menj el. Legalább megint láthatod majd a babád! A telefonos nő meg tényleg elmehet a ...-ba, nem ő az orvosod hogy megmondja mit tegyél! Felháborító, lusta dög biztos!
Az orvosod csak lelkiismeretes és ez nagyon jó!
Még1szer minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!