12 hetes kombinált tesztre ha nem lett jó az eredmény mit mondtak genetikai tanácsadáson?
én pont ma voltam vissza, én is indítottam egy kérdést amúlthéten mert nagyon rosz lett az eredményem. a Mom értékek alacsonyak lettek, az Edvards kórra az esély meg 1:380-hoz....totál elkeseredtem, sírtam jó párszor.ugye az már a neten megnézhető volt csütörtökön. ma voltam a hivatalos papírért. mondtam az azsizstensnek hogy segítsen értelmezni, és el is pityeredtem. látta hogy tiszta ideg vagyok. mondta mindjárt jön az egyik doki aki itt nálunk genetikus főorvos. ő megnézte a picurkánkat, nem talált semmi komoly rendelleneséget. azt mondta feltételezhető hogy a baba egészséges.....bár tudom ez még nem 100%, hisz ugye fontos még a 16hetes eredmény, de sokkal nyugodtabb lette. köszönet az ott dolgozó hölgynek, egy angyal. tudja hogy a nyugalom akismaminakmennyit számít. aztán már csak abban kell rmeénykednem hogy a 16 hetesen sem legyen gond!
fel a fejjel! drukkolok a babócádnak!
14+4 hetes km.
megyek megkeresem amit én indítottam kérdést
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
itt a kérdésem. bocsi ha nem tudtam kjonkrétan válaszolni, de reménykedjünk hogy nálad sincs gond...no meg nálunk sem! csak azt akarom írni hogy nem elkeseredni egyből, bár én is az voltam.....és a félsz még mindig bennem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!