Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mentetek el a munkahelye...

Mikor mentetek el a munkahelyetekről, mikor kiderült, hogy babásak vagytok /könnyű fizikai munka/?

Figyelt kérdés
mert ugyebár pont az első 3 hónap olyan veszélyes, stresszes, émelygős, de olyankor még lehet dolgozni, nincs pocak és dagadt lábak.
2012. nov. 12. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Mindkét esetben a szülés napjáig dolgoztam, annak ellenére, hogy én is émelyegtem, hánytam. Nem kell olyan kényesnek lenni.
2012. nov. 12. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nagyon sok mindentől függ... Szerintem ezt a dokiddal beszéld meg, hogy nálad van-e olyan indok, ami miatt nem dolgozhatsz, és pontosan mondd el neki, hogy mit kell csinálnod a munkahelyeden.

Én pl. december végéig dolgoztam és január közepén szültem... de irodai munka, viszont fokozottan stresszes munkaköröm volt....

2012. nov. 12. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
33.hetig, konnyu irodai munka.
2012. nov. 12. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az émelygős heteken táppénz, összesen 3 hét. Közös döntés volt a főnökömmel, mert ügyfélszolgálaton dolgoztam nem lett volna szép látvány ha két hitelügyintézés közben kidobom a taccsot :-) Sajnos sokat hánytam :-(

Aztán a 36. hétig dolgoztam mert ki kellett venni a szabadságaimat aztán meg TGYÁS.

Nem csak az a két lehetőség van hogy 9 hónapig otthon vagy 9 hónapig a munkahelyen.

2012. nov. 12. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én személye szerint 7. hónap végéig terveztem dolgozni, utána szabikat kivenni majd TGYÁS, de az élet felülírta, 23. héttől otthon kellett maradnom pihenni, mert rengeteget keményedtem, görcsöltem.

Szerintem egy komplikációmentes terhességnél simán lehet dolgozni 7-8 hónapig (az utolsó pár hét azért már elég nehéz), ez nem betegség.

2012. nov. 12. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:

4 hetesen már tudtam hogy baba van, mivel nagyon készültünk rá és folyamatos orvosi kontroll alatt voltam.

6 hetesen be kellett feküdnöm a kórházba, elkezdték a gyógyszeres kezelésemet és meg kellett tanulnom magam injekciózni.

Ezután már nem is mentem vissza dolgozni.

Tehát 6 hetes terhes voltam amikor táppénzre kerültem.

Most 26 hetes vagyok.

2012. nov. 12. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

a héten már nem dolgozom jelenleg 26hkm vagyok, stresszes irodai munkát hagytam ott, közösen döntöttünk így.

Betanítottam a helyemre az új embert, nekem meg nem kell BKv-val közlekednem nem kell vezetnem sem illetve nem stresszelek...

Ez nekem így a legjobb, szerintem nem csak az lehet opció, hogy vagy otthon vagy, vagy pedig végig dolgozol...

2012. nov. 13. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!