Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vagyok, elkezdtem...

10 hetes vagyok, elkezdtem vérezni, el is ment a baba, mi fog ezután történni?

Figyelt kérdés
2 napja vérzek, még nem görcsölök, tegnap voltam ultrahangon, a baba már 6 hetes kora óta nem fejlődött. Tehát már egy hónapja elhalhatott. Egyre erősebben vérzem, kitisztulhat magától? Vagy ekkorát még ki kell kaparni? Hétfőn megyek kaparásra, 4 napot ki lehet igy birni vérezve? Nem lehet ebből gond? Fertőzés vagy ilyesmi. Miért csak most kezdett el vérezni? Segitsetek légyszi!
2009. aug. 13. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ó, sajnálom! :(( Én is így jártam két éve. 6 hetesen nem fejlődött tovább, és 10 hetesen vették el, de én egyáltalán nem véreztem, így bennem volt 1 hónapig szintén. :(

Nekem azt mondta a dokim, mikor a missed ab. időpontját beszéltük meg, hogyha előbb elkezdenék vérezni, akkor hívjam őt fel, és menjek be!

Be kéne menned! Nem tudod felhívni? Hétfő még messze van.

2009. aug. 13. 22:37
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom ami Veled történt! Én 11 hetesen kezdtem el vérezni, de állítólag már kb. 2 hete nem élt a babám. Csináltak gyógykaparást, én úgy tudom, hogy szoktak mindenkinél. De ezt úgyis a kórházban tudják megmondani, hogy kitisztul-e teljesen. Ha nagyon erős vérzésed van, inkább menj be szerintem, vagy holnap kérdezd meg a dokidat, ha van!
2009. aug. 13. 22:39
 3/13 A kérdező kommentje:
holnapig ugye akkor már nem lehet bajom? ugy vérzek mint egy közepes menstruáció. nem olyan durva, inkább pisilésnél. hát szegény kb 5-6 hetesen halt el akkor volt kb 3mm, nem lehet hogy magától kiürül? kicsit félek a kaparástól is.
2009. aug. 13. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Ma már ne menj, aludj inkább. De holnap (péntek) mindenképp érdeklődj a dokinál telefonon.

Nekem azt mondta a dokim, h mindig a vizsgálat dönti el, kell-e az eü kaparás. Nekem kellett, mert el sem indult a vetélés magától. Általában fiatal terhességnél, ha beindul a vetélés, nagy százalékban nincs szükség küretre, de ezt a vizsgálat dönti el.

Legyél erős, türelmes.. tudom könnyű ezt mondani.. de mi (akik írtunk) tudjuk miről beszélsz.. :( Nekem pld. azóta már itt a 8 hónapos lányom.. :) Szóval fel a fejjel!

2009. aug. 13. 22:46
 5/13 A kérdező kommentje:
ja, és 6 hetesen már mondta a doki, hogy nem lát sok biztatót. utána inkább elmentem másik dokihoz, aki azt mondta minden rendben (nem volt olyan profi felszerelése). ugy döntöttem nála maradok, ő 3 hétre rá hivott vissza. most (10 hetesen) elkezdtem vérezni, tegnap mégcsak barnáztam.
2009. aug. 13. 22:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Húha, ez új megvilágításba helyezi a dolgot! Figyelj, mindenképp menj el a dokihoz! A legjobb barátnőm mindkét gyereke úgy nőtt a pocakban, hogy a barátnőm VÉGIG mentsruált a terhessége alatt! Most nem akarok hiú reményt kelteni, de attól, h vérzel, egyáltalán nem biztos, hogy a baba ment el.. bár így lenne. Holnap mindenképp menj a dokihoz már reggel!
2009. aug. 13. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
22.49-esnek: de írta, hogy volt UH-n, és nem fejlődött a baba!
2009. aug. 13. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, azt nem láttam, hogy tegnap volt uh-n... :( Ne haragudj.. Csak felcsillant a szemem, hogy a másik doki mindent rendben talált, de akkor ez nem most volt.. Storno az előző hsz.. bocsi még egyszer.
2009. aug. 13. 22:56
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy ilyen segitőkészek vagytok! próbálok megnyugodni..
2009. aug. 13. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:

:( Nagyon sajnálom!

Lehet, hogy a vérzéssel kitisztul a szervezet, nagyon fontos, hogy minél hamarabb regenerálódj.

Ha mégis be kell feküdnöd, ne félj a műtéttől.

Ragaszkodj hozzá, hogy alaposan megvizsgáljanak előtte.

Én az utolsó másodpercig reméltem, hogy tévedés az egész. :((((

2009. aug. 13. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!