Egy kismama számára szerintetek sértő az ha azt mondják neki, hogy már nőtt a pocakja?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról, aki számára ez sértő?2012. nov. 11. 22:14
1/11 anonim válasza:
Hát ez elég hülye lehet... ennyi.
2/11 anonim válasza:
Attól függ, hány hetesen mondják neki. Ha mondjuk 5 hetesen azt mondod rá, akkor sértőnek veheti, mert azt jelenti, hogy meghízott (ugyanis a terhesség olyankor még nem látszik).
Ha egy 30 hetesre mondod, az azért más.
3/11 A kérdező kommentje:
Közel 5 hónapos.
2012. nov. 11. 22:21
4/11 anonim válasza:
Mi ebben a sértő? 5 hónaposan jóhogy nőtt már a pocakja. Néhány nő nagyon hüly* tud lenni terhesen... :S (Én is nő vagyok, gyereket is szültem már. Ja, és nekem 10 hetesen volt akkora pocakom, hogy a távoli ismerősöknek is feltűnt.)
5/11 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem sértő, aki ezen megsértődik az unatkozik és jó dolgában nem tud min rágódni. Ezzel jár, ez az élet rendje.
6/11 anonim válasza:
Hát én mindig bóknak vettem.... Kicsit szégyelltem is magam esténként az ágymban mikor belegondoltam, hogy jobra balra dűtögetem, hogy nagyobbnak látszódjon :D!! Dehát olyan büszke voltam rá, most mit csináljak.... :)
7/11 anonim válasza:
szerintem sem sértő, hiszen nem ő lett nagyobb, hanem a baba... legalább is ideális esetben. :)
38+3 hkm
8/11 anonim válasza:
5 hónapos terhes vagyok és egyáltalán nem bánt, pedig napi szinten megjegyzi valaki hogy már nőtt a pocakom. Én örülök neki, hogy észre veszik, egyáltalán nem bántóan mondják. Ja és én amúgy elég molett alkat vagyok, igaz a hasam nem volt eddig sem nagy és még így sem bánt.
9/11 anonim válasza:
Nekem ha azt mondják, hogy már kezd látszani akkor kinevetem. Mert már akkora mint egy 8 hónaposnak, de van aki csak most kezdi észrevenni....
10/11 anonim válasza:
Nem sértő, csak fura, ha ezt egy olyan valaki mondja, aki kezdetektől tud a terhességemről. Még jó hogy nő, most vagyok a 23. hétben, szerintem az lenne a baj ha nem nőne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!