Kismama használhat szőrtelenítő krémet?
Szerintem nagyon nem. Nagyon agresszív anyag. Nem kismamáknak sem ajánlom. Érdemes kicsit máshogy nézni a kozmetikumokra:
Ugyan miért is ne lehetne? Akkor hajat festeni is tilos? Hány kismama festi a haját is. Jajj már ezek a tévhitek éljünk burokban semmit nem lehet. Ez hülyeség max érzékenyebb a bőröd a krémre. De a babának ugyan mi kárt okozhatna. Ha nem lehetne külön rá lenne firkantva és mondanák is. Túlzásokba estek komolyan már. Lélegezni mertek? Vagy wc-re menni tojni nemh nagyobbat erőlködsz és kinyomod. Kb ilyeneket válaszoltok.
Első voltam!
Azért mert ő nem ajánlja már burokban él? :D
Nem vagyok az a paramami, aki semmit se mer enni, vagy csinálni nehogy baja legyen a babának, de amiben tudom kerülöm a sok "mérget". Nem hiába van sajnos annyi beteg gyerek. :-(
Én sem a terhességem előtt sem a terhességem alatt nem használtam szőrtelenítő krémet. Mert tele van minden szarral.
40+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!