Lehet használni szőrtelenitő krémet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
ugy értem a hasam alján illetve az intim helyeken. borotvát használtam eddig de már nem férek rendesen hozzá. 19 hetes km2010. febr. 16. 21:25
1/9 anonim válasza:
Akkor a szőrtelenítőt sem tudod felkenni... Egyébként meg elég balgaság lenne, mert csupa káros kémiai anyag. Jót biztos nem tesz. Intim helyeken egyébként sem lehet.
2/9 anonim válasza:
Terhesekre nem tesztelték. Ettől még nem lesz káros, de garanciát nem fog vállalni rá a gyártó.
Inkább tanítsd meg a párodat, hogyan borotváljon téged. Nagyon muris tud lenni. :-)
3/9 anonim válasza:
Hát, kozmetikusként azt javasolnám, hogy ne kísérletezz vele. Ahogy már előttem szólók is írták, csupa káros kémiai anyag (vegyszer) van benne. Én akkor már inkább a gyantázást/tatást javasolnám. 19 hetes kismami
4/9 anonim válasza:
Ezt a kérdés én is feltettem a napokban. Kaptam ilyen-olyan válaszokat. Én a védőnőmet kérdeztem aki szerint nyugodtan használhatom mert nem szívódik fel. Én sem szeretném össze vissza kaszabolni magam, és krémmel fogom szedni ezután,na nem heti rendszerességgel.
5/9 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Utolsónak. Nem szívódik fel? Hát!!! Ha bekened az arcod, kezed bármilyen krémmel, az felszívódik. Akkor ez miért nem? Pontosan ez is felszívódik. De dönts belátásod szerint.
6/9 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel hajat sem festhetnénk terhesség alatt.
7/9 anonim válasza:
Nem is ajánlott, főleg azért nem, mert terhesség alatt másként viselkedik a haj, mint egyébként. A szokásos festékednek esetleg teljesen más lesz a hatása, vagy be sem fogja. Ezt a legtöb fodrász tudja.
A hajról azonban semmi sem szívódik fel, csak a fejbőrből. De kismamákon még ezt sem vizsgálták/tesztelték soha, etikai okok miatt.
8/9 anonim válasza:
Utána néztem az interneten,ennek a dolognak. Van olyan ahol orvos válaszol erre a kérdésre, és nem tud olyanról hogy szőrtelenítőkrém használata okozott problémát. Találtam olyat ahol szőrtelenítési tanácsadó szakember a gyantázásra írja hogy az azonnali intenzív fájdalomra, a szervezet méhösszehúzódással reagálhat ami beindíthatja a szülést idő előtt.
9/9 anonim válasza:
Én csak azt mondom, hogy mindenki úgy vigyáz a benne fejlődő kis életre, ahogy akar. Én mint szakember, nem festetek, krémezek, szőkítek, stb. Fodrász barátnőm ugyanúgy kismami, ő szintén egyetért velem. Egészséges bébiket akarunk, és amit nem muszáj, azt nem csináljuk. De ez mindenkinek a saját döntése, én csupán a véleményemet írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!