A barátnőm jól csinálja, hogy nem akar babát fiatalon és védekezik meg én is szexkor?
Figyelt kérdés
a barátnőm 16 éves.sok korabeli lány má,r terhes gyereke van,amit rossznak tartok.2012. nov. 11. 16:19
11/25 anonim válasza:
8#-as vagyok és azért, mert utána jönnek a sok kis hülye pi*csák, hogy jajj 14-15-16-17 évesen terhesek lettek és most mit csináljanak (nem rád vonatkozik, kérdező).
Vissza térve a válaszhoz, ha van elég eszed szexelni akkor már bizonyára nagynak számítsz így vállald érte a felelőséget is
12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Válalom a felelőséget,még ha baleset történik is. Barátnőmmel szeretjük egymást, és akarjuk szexet ő tapasztaltabb nálam.
2012. nov. 12. 13:49
13/25 anonim válasza:
előző vagyok. Ha tényleg nagyon szeretitek egymást és mind ketten védekeztek akkor végül is annyira nem baj. És most amit írni fogok azt nem vedd zokon, nem sértésnek szánom: De ha ennyire biztos vagy a döntésedben miért teszed fel ezt a kérdést?
14/25 A kérdező kommentje:
nem veszem zokon előző válaszoló. Csak kiváncsi voltam,más véleményére is érdekelt. Szeretjük egymást barátnőmmel
2012. nov. 12. 19:22
15/25 anonim válasza:
mindenki akkor szexel amikor akar, főleg ha már felelősségteljesen gondolkozik. azért a 16 év már nem annyira kicsi. nem tudom mit vagytok ennyire kiábrándulva, fogadok már 13 évesen is volt tapasztalatotok...
16/25 A kérdező kommentje:
Mai lányok már, szexelnek 11 éveskoruktol-18 éves korig baba lesz némelyik esetből
2012. nov. 13. 17:09
17/25 anonim válasza:
háát azért 11 éves koruktól még nem, inkább 13 :(
18/25 A kérdező kommentje:
ja nem értek hozzá,előző igazad van 13 éves koruktol nemi életet élnek
2012. nov. 13. 20:45
19/25 anonim válasza:
előző: egyébként tényleg jól csináljátok a védekezést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!