Gond lehet, hogy pozitív az ellenanyag sz?
Figyelt kérdés
Második babám várom,a rh negatív vagyok,és pozitívaz ellenanyag ,de 2011ben volt egy abortuszom akkor kaptam anti-D-t.Ilyenkor mire számíthatok?Hó végén kell dokihoz mennem akkor leszek 16hhetes.2012. nov. 11. 12:30
1/5 anonim válasza:
Az anti D a pozitív vagy valami másik ellenanyag?
Az sem mindegy mekkora az érték.
èn Rh+ vagyok még is egy másik ellenayag pozitív lett, de az érték alacsony maradt így nem volt szükség beavatkozásra, csak annyi hogy minden alkalommal néztek ellenanyagot.
3/5 A kérdező kommentje:
Az első vérvételen van,ez nincs oda írva h. mi.Vércsoportpm alatt van.Sztk-ban csinálták,első fiamnál negatív volt,utána meg háromszor küldtek pestre országoas vérllátóba és ott nézték az ellen anyagot.
2012. nov. 11. 19:29
4/5 anonim válasza:
Én is Rh negatív vagyok.Nem szabad megijedni.Ellenanyagszűrésed pozitív lett,az orvos megteszi majd a szükséges intézkedéseket,és folyamatosan figyelik továbbra is.Gyógyszeres kezeléssel,kordában lehet tartani.Semmi baj nem lesz.Az Anti-D-t azért kaptad,mert a műtét során az embrió szövetei érintkeznek a Tiéiddel.Erre a szervezeted elkezd ellenanyagot termelni.ennek kivédésére kapod az injekciót.Én is kaptam missed ab után,és ezt szülés után is megfogom kapni.Úgy ahogy TE is! Ne aggodj,nem lesz semmi baj! Csak pozitívan! Az a legfontosabb!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépn :)
2012. nov. 12. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!