Ellenanyag szűrés pozitív?
Nem igazán értem. A babádnak RH- lett a vércsoportja? Mert akkor lehet hogy kell ellenanyag. Egyébként nem értem, mert elvileg két pozitívos szülőnek nem lehet negatívos gyermeke. Nekem RH- os a vércsoportom és én így rendszeresen kapom az antiD injekciókat, hogy a szervezetem ne lökje ki a magzatot. Mert ha a magzat vére +-os, akkor azt idegen anyagnak érzékeli a szervezetem és támadást indít ellene. Hát dióhéjban ennyi.
Ha levélben írták, hát menj be. Úgy többet tudsz meg.
Rh összeférhetetlenségről akkor nincs szó. Az AB0 vércsoport rendszerben is kialakulhat ellenanyag képződés, ha az anya 0 vércsoportú, az apa pedig A, vagy B, illetve AB. A kép hasonló az RH vércsoportnál észlelthez, csak sokkal
ritkábban lép fel. Ezért kell elővigyázatosságból elvégezni az ellenanyag szűrést. Szóval nem tudom mi lehet nálad a gond, de szerintem felesleges aggódnod, mert mindenre van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!