Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan hogy valaki végig...

Van olyan hogy valaki végig dolgozza a terhességet?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm hétfőn tölti a 35. hetet. Kérdeztem tőle meddig dolgozik még, és azt mondta még 2 hétig biztos, de ő utána is szeretne végig dolgozni. Igaz irodai munkát végez, de azért én tuti nem dolgoznék már. Az orvos már rég ki akarta írni, de nem engedte. Ja és még mindig biciklizik is. Van olyan hogy az orvos egész végig nem írja ki a kismamát betegállományba??
2012. nov. 10. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ez megint az a téma amihez senkinek semmi köze. Majd ő és a párja eldönti, hogy legyen.
2012. nov. 10. 18:36
 12/17 A kérdező kommentje:

11-es!!

Nem azért tettem fel a kérdést, mert én akarom neki megmondani mit csináljon! (egyébként párja nincs) Tudom, hogy semmi közöm hozzá, és nem is akarok beleszólni.

Csak egyszerűen kíváncsi voltam van-e ilyen, mert az ismerősi körömben eddig minden kismama előbb abbahagyta a munkát!

2012. nov. 10. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Na akkor meg is van a válasz. Mivel nincs pára így főleg minden Ft számít ezért dolgozik.
2012. nov. 10. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:
pára helyet párja
2012. nov. 10. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
34. hét végéig dolgoztam, pedig végig hánytam. Muszáj volt dolgozni, mert csak 12 hónapot lehet itthon maradni a babával és ez onnan kezdődik, mikor abbahagyom a munkát.
2012. nov. 11. 11:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a kiírt időpont előtt 3 héttel jöttem el munkából, szabadságra, akkor már nem írtak ki betegállományba. Amiből végül két hét lett. Nem voltam veszélyeztetett terhes, irodai munkám volt, jól bírtam, pedig a kánikulában napi 3 órát autóztam/cirka 200 km-t. A terhesség tényleg nem betegség, ha bírja, miért ne dolgozhatna?
2012. nov. 13. 21:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi Svájcban élünk és itt az anyukák végig dolgoznak!!!!Illetve pénzt is csak a szülés után 14-16hétig kapnak,NEM 2-3ÉVIG!!!!
2012. nov. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!