Van olyan hogy valaki végig dolgozza a terhességet?
39 hetes koromig dolgoztam 10 oraban (muszaj volt, persze abbahagyhattam volna, de akkor ki kellett volna fizetnunk par szazezret, mivel programmal dolgoztam.)
Nekem emelgetnem is kellett, megis jol birtam a terhesseget. Par nappal tulhordtam a babat.
Most a masodikat varom, 37 hetes vagyok, 2 hete mar csak fekudnek, olyan vagyok, mint egy balna, mindenem faj. (egyetlen dolgom, hogy takaritsak, valami egyszeru kajat osszedobjak, delutan meg a lanyommal jatszak, aki 1-ig oviban van)
Persze most ha semmi tünete pl hányás vérzés nem megerőltető a munkája akkor miért ne. Azért a mai világban nem mindegy, hogy a fizetést vagy ennek a 70%.-at kapja kézhez.
Szerintem ma már sokan túlzásba is esnek, és hamar kiíratják magukat utána meg panaszkodnak , hogy nem elég a pénz meg, hogy unatkoznak.
Én is dolgoztam szinte az utolsó pillanatig,37.héten jöttem csak el:)De akkor sem azért,mert rosszul voltam,hanem egyszerűen sok volt a teendő,ügyintézés.Nyilván ez egyéni,de nekem még jól is esett,hogy dolgozhattam,igaz abszolút problémamentes terhességem volt.
És ahogy írták a terhesség nem betegség:)
Én anyukám 2 babát is elvesztett emiatt, ráadásul mindkettőt a 8. hónapban. Mondjuk ő orvos, és elég stresszes volt a kórházban a munkája, de aztán amikor velem volt terhes, akkor úgy döntött, hogy nem kockáztat és nem dolgozott. Bár én is koraszülött voltam, de úgy tűnik még is életerősebb voltam, mint a két bátyám, akik születés után pár órával meghaltak. Szóval attól függ, hogy milyen a munka. Ha nem stresszes, és szereti és bírja, akkor miért ne. De a biciklizés az eléggé felelőtlen dolog tőle (szerintem), főleg nagy terhesen... Alapból labilis az ember lánya 35. hét után, hát még ha egy biciklire felül. Bármikor kibillenhet az egyensúlyából, nagyon veszélyes ilyenkor már. Próbáld meg lebeszélni róla!
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!