Milyen tuti módszereket ismertek a túlzott súlygyarapodás megakadályozására?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok, nem esztétikai, egészségügyi okokból kellene vigyáznom a súlyomra, a doki is mondta, hogy figyeljek rá oda. A 16. hétig eddig 4 kilót fogytam, de félek, nehogy hirtelen meginduljon. A hányós korszak óta is 2 kilót fogytam, de szeretnék még tippeket kapni!
Köszi, 16 heteske
2009. aug. 13. 14:19
1/4 anonim válasza:
Tuti módszer vagy nem, de heti egy gyümölcsnap segíthet. Bár elég nehéz kibírni, de nekem ezt tanácsolták. Nem tartottam be minden héten, +kg-okkal indultam én is, most 10 kg-nál tartok. (tegnap gyüminapoztam)Meg fog azért indulni hirtelen, lesznek olyan hetek, amikor sokat nő a babád is. Ez elkerülhetetlen. Jó, ha tudsz, ne hízz 30 kg-ot, de azért ne most diétázz! :)
37 hetes km
2/4 anonim válasza:
Rendszeresen étkezz, napi háromszor, normális mennyiségü és jó minöségü kaját. Ne nassolj napközben. A kaja legyen zsírban és cukorban szegény és rostban gazdag. Ez általában jól szokott müködni.
3/4 anonim válasza:
sétálj amennyit csak tudsz, az jó a babának is , mert javítja a vérkeringést, és ha épp kívánós vagy kapj be egy szőlőcukrot, az emeli egy kicsit a vércukorszintet, és nem eszel fölöslegesen, 28 hetes km
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, a sétálást már most is próbálom beiktatni, a nassolással nincs most bajom, mert régen megettem egyszerre egy tábla csokit, most 4 hónapja alig ettem édességet.
2009. aug. 14. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!