Van kedvetek tippelni? Hét, nem és mennyi volt eddig a súlygyarapodás.
2011. ápr. 5. 12:58
2/15 anonim válasza:
23 hét, kisfiú, nem tudom hány kilóról indultál, talán plussz 6nál vagy. (ha nem akkor bocsi!!!)
Én mondjuk örülnék, ha csak 6 lenne :D
4/15 anonim válasza:
21 hét kislány?
A súlygyarapodást nehéz lenne így megmondani hiszen nem tudhatjuk mennyi voltál milyen voltál..de ha már tippelni kell mondok...3kg-ot:)
5/15 anonim válasza:
20 hét és kisfiú
Bocsi, ha nem így van, de szerintem előtte se voltál vékony, nem sokat szedtél magadra, 2-3 kg
6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem voltam akkor sem olyan hú de vékony. Közel jártok, de még senki nem találta el.
Ez a kép 8 hetesen készült, akkor még nem látszódott a pocimon semmi:
2011. ápr. 5. 13:24
10/15 anonim válasza:
Talán lehetsz már 28 hetes is, lányra tippelnék. És nem hiszem, hogy híztál volna. Max 2kg. :):):)
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!