Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt vagyok már én is, és...

Itt vagyok már én is, és kérhetek egy pár tippet hétre vonatkozólag?

Figyelt kérdés
;)
2012. nov. 9. 21:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok biztos benne :)és nem zavarna ha ő is fiú lenne hisz mindig is tetszett az egynemű testvérek;)nekem a lényeg az egészség ha fiú lesz azért lesz jó ha lány akkor meg azért lesz jó!!!csak ha lány lenne akkor mégis olyan fura lenne...:)
2012. nov. 10. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:

3fius vagyok.

igazad van-én is úgy voltam vele, mikor a legkisebbet vártam, hogy mindegy mi, csak egészséges legyen. MIndenki sajnált, hogy a 3. is fiu, nekünk meg szívünk titkos vágya teljesült féjremmel.

Pont úgy van ahogy írod,kismamaként én sem gondoltam bele, hogy lány is lehetne- az olyan fura lett volna. :)

Persze ha most a 3. gyermekem lány lenne- biztos hogy ugyanúgy örülnék neki is. :))

Hu mostmár tényleg írd meg, ha megtudod, hogy mitek lesz!!

Jó egészséget nektek!!És jó babavárást!

2012. nov. 10. 21:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen:))és igen már nekem is azzal jönnek hogy ha fiú hát akkor majd a 4. lány lesz...mondom nem tervezünk 4.-ket ellenben a 3.-kal meg nem a más neműségre utaztunk hanem eleve a 3.-ra szóval olyan mindegy,egészség legyen és ez pont elég!!!Majd jelentkezem hisz 21.-én megyek a dokimhoz 26.-án meg lesz a 18.heti uh szóval legkésőbb 26.-án szerintem megmutatja magát a kis örökmozgóm;)
2012. nov. 11. 07:10
 14/16 anonim ***** válasza:

:))3fius- jaj eszembe jutattad, hogy minket is mindenki ezzel fáraszt, hogy majd a 4. lány lesz!!!!! áááááááá falnak megyek tőle én is. Főleg a gyerektelen ismerőseimtől- na tőlük különösen. Vissza is vágok nekik, hogy majd akkor szülök negyedik gyereket, ha neked lesz már három!! :)))

Jó babavárást nektek!! :))

2012. nov. 11. 13:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Ott a pont utolsó:)ne hagyd magad /ne hagyjuk magunkat hisz kit érdekel hogy milyen nemek ha a mieink,így is úgy is a mi büszkeségeink!!!
2012. nov. 11. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok!

Szurkolok neked akkor egy kiscsajra, de a lényeg úgyis az, hogy egészséges legyen, a többi úgy van jól, ahogy van. Én 37+3 hetes vagyok most a 2. gyerkőcünkkel, az első lány. Most 18 hetesen fiút mondtak, 95%-ra, aztán 30 hetesen kislányt... :)

Én így is-úgy is nagyon boldog vagyok, de nekem is többen mondták, h jobb lett volna, ha a 2. fiú... ÁÁÁÁÁH! Mintha ez rendelésre menne...

Nagyon sok örömet, egészséget nektek!

2012. nov. 12. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!