Itt vagyok már én is, és kérhetek egy pár tippet hétre vonatkozólag?
3fius vagyok.
igazad van-én is úgy voltam vele, mikor a legkisebbet vártam, hogy mindegy mi, csak egészséges legyen. MIndenki sajnált, hogy a 3. is fiu, nekünk meg szívünk titkos vágya teljesült féjremmel.
Pont úgy van ahogy írod,kismamaként én sem gondoltam bele, hogy lány is lehetne- az olyan fura lett volna. :)
Persze ha most a 3. gyermekem lány lenne- biztos hogy ugyanúgy örülnék neki is. :))
Hu mostmár tényleg írd meg, ha megtudod, hogy mitek lesz!!
Jó egészséget nektek!!És jó babavárást!
:))3fius- jaj eszembe jutattad, hogy minket is mindenki ezzel fáraszt, hogy majd a 4. lány lesz!!!!! áááááááá falnak megyek tőle én is. Főleg a gyerektelen ismerőseimtől- na tőlük különösen. Vissza is vágok nekik, hogy majd akkor szülök negyedik gyereket, ha neked lesz már három!! :)))
Jó babavárást nektek!! :))
2. válaszoló vagyok!
Szurkolok neked akkor egy kiscsajra, de a lényeg úgyis az, hogy egészséges legyen, a többi úgy van jól, ahogy van. Én 37+3 hetes vagyok most a 2. gyerkőcünkkel, az első lány. Most 18 hetesen fiút mondtak, 95%-ra, aztán 30 hetesen kislányt... :)
Én így is-úgy is nagyon boldog vagyok, de nekem is többen mondták, h jobb lett volna, ha a 2. fiú... ÁÁÁÁÁH! Mintha ez rendelésre menne...
Nagyon sok örömet, egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!