30. heten akinek 1450 gr volt a babaja mekkoraval született? Azt mondjak nem lesz nagy baba.
Szia!
Én is 30 hetes vagyok és a babám becsültsúlya nekem is 1428-1450 gramm.Szerintem még egy picit sok is.
Egyik ismerősöm azt mondta,hogy kb 3500 gramm lesz mire megszületik,de ki tudja. Minden baba más és más!!
Szerintem nem kicsi a súlya,pont jó!! Meg úgyis az számít, hogy egészséges!!!
ezt olvassatok el,csak ezert kerdezem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2. válszoló vagyok és egyet értek az előttem szólóval.
A doki mit mondott, ha nem mondta hogy pici súlyú, szerintem akkor nem baj!
Szülésig még úgy is bepótolja a lemaradását, ha annyira kicsinyled!!
Szerintem hülyeség ez a kórházasdi, vagy inkább más oka volt annak, hogy be kellett feküdnie. A szakkönyvek szerint 28 hetesen kb 1 kg a magzat, akkor 30 hetesen bőven jó az 1450!
Sőt, nekem pl a doki nem is szokott sohasem súlyt mondani, pedig kérdezem. Azt mondja, csak saccolni lehet, és úgysem az a lényeg, hanem hogy mindene a helyén legyen (ahogy mondták az előttem szólók). Az egyik ismerősöm most szült, 2500 grammos babát, egy másik pedig 4050 grammosat. Mindkettő lány! Minden oké, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!