Az hogy lehet, hogyha én megszülök nem kapok semmit az önkormányzattól?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, elvileg mindenkinek kéne kapnia. Bementem az önkormányzathoz,megkérdeztem és azt mondták tőlük nem kapok semmit. Hiába falu..akkor kellene itt is kapnom valamit. Valaki tudna segíteni ebben? hogy kapjak valami támogatást mit tudok tenni?2009. aug. 13. 11:01
1/28 anonim válasza:
eddig két babát szültem de én még nem kaptam semmit az önkormányzattól.Heves megye egyik városában élünk és itt nem adnak semmit:(
2/28 anonim válasza:
Szerintem senki sem kap az önkormányzattól.
3/28 anonim válasza:
Szia! Gondolom te az egyszer kapható pénzről beszélsz. Ilyen van nálunk is, ezzel csak az a probléma, hogy adható. Tehát önkormányzatra válogatja, hogy ad-e vagy sem, ezzel nem tudsz mit tenni, nem kötelező nekik adni. Mi is falun lakunk, nálunk van, itt 10.000 ft, de a szomszéd faluban 80.000 ft-ot ad az önk. Igaz ott évente születik 5 baba, itt meg 40.
4/28 anonim válasza:
Anyasági támogatást lehet igényelni a gyerek születése utáni 180 napig, ha legalább 4-szer voltál terhesgondozáson. Úgy tudom, hogy ez nem önkormányzat-függő, hanem jár.
5/28 A kérdező kommentje:
köszönöm! szóval akkor csak elrakják azt a pénzt amit mi kapnánk. Szép. aki rászorulna nem kap semmit..aki ott dolgozik gondolom elrakja.
2009. aug. 13. 11:11
6/28 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy Esztergomban adnak a baba születése után egy pár százezer forintot. De hogy ez máshol is így lenne, azt nem hallottam.
8/28 anonim válasza:
Figyelj, már a "én megszülök és nem kapok semmit" is gyanús volt nekem, de a kommentednél most megbizonyosodtam.
Nem az önkormányzati dolgozó teszi el a pénzt, mert nem kap az önkormányzat az államtól ilyen támaogatást, tehát ha ki tudja gazdálkodni, akkor van, ha nem akkor nincs.
Ha pedig csak azért szülsz gyereket, hogy minél több pénzt kapj utána, akkor már előre sajnálom azt a gyereket. Az ember akkor vállal gyereket, ha el tudja tartani egyedül is. Nekem 3 is van és soha nem rohangáltam semmiféle támogatásért, hanem szépen eltartottuk, felneveltük őket.
9/28 anonim válasza:
Az utolsótól kérdezem:Ha a szomszédod kapna ilyesmit Te akkor sem mennél be az önkormányzathoz?Én sem jártam segélyekért de ha valami jár az egyiknek akkor az járjon a másiknak is!
10/28 A kérdező kommentje:
dehát ami jár az jár..ne írj már ilyen hülyeséget! Nem a pénz miatt szülöm a gyerekemet!Ne is haragudj,de nem ismersz úgyhogy ne írj ilyet! Ha ilyen van egyátalán valahol akkor legyen mindenhol. Ha meg nincs egy helyen ne is legyen sehol.
2009. aug. 13. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!