Mit tegyek?! 5éve volt egy abortuszom amiről senki nem tud a környezetemben, most babát várunk a férjemmel de nem szeretném ha a terhes kiskönyvembe bekerülne, baj lehet belőlle ha eltitkolom?!
Miért kell olyat tagadni ami megtörtént? 5 éve volt nekem is és be is került a kiskönyvembe nem is tagadtam a családom elöl a párom családja elöl sem. Azért van az a kis könyvecske h bele kerüljön minden fontos adat. Ha annyira szégyelled nem kell mutogatni de senki nem veti a szemedre mikor terhesgondozásra jársz...engem sem köpdösnek érte szóba se jön soha de miért tagadtam volna le????? ha belegondolsz a rendszerbe bent van nekik és ha úgy derül ki szerintem annál cikibb dolog nincs mint ha vkit egy hazug embernek tartanak. Beszéld meg a védőnőddel a dolgot de szerintem hiba lenne nem beleírni. És igen ha a későbbiekben lesz még gyereked abba is belekerül. Ha végig csináltad az abortuszt igenis vállalj minden vele járó utáni következményt. És úgy beszélek erről aki tudja mit beszél. És tisztább a lelkiismeretem h nem titkolózom a család előtt. Tisztább az olyan család ami nem hazugságokra épül. De persze ez csak vélemény vagy megfogadod vagy nem.
22hkm
Kedves utolsó én a kérdezőhöz céloztam a válaszomat nem tudom miért vetted magadra...
Kedves kérdező hidd el nem kioktatásnak szántam a saját tapasztalatomat írtam le hiszen úgymond én i súgy jártam ahogy te de hidd el jobb ha csak ti látjátok inkább a kis könyvet más nem és benne van aminek benne kell lennie. Ha meg a védőnő esetleg elpletykálná jelenteni kell a dolgot hisz az esküjét szegte meg. Ennek igen súlyos következményei lehetnek. Úgy is tudjátok ha kimegy ez az információ honnan derült ki. Ilyen egyszerű. És nem is állítom h egyforma a családunk de hidd el ők se fogadták jól a dolgot csak én nem bírtam volna titokban tartani :) Meg könnyebülés volt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!