Öltözködés, nagy pocakra hol lehet bp-n normális áron nadrágot kapni?
kismama ruhát?...
hol?
-első gyerek, még nincs ilyen irányú tapasztalat...-
Én is Ázsia Centerben vettem.
A bal oldali épületben a földszinten bal kéz felől van egy üzlet, ami előtt kirakott gatyók vannak, ott lehet kismama nacikat, szokikat venni, felsőket venni, kérdezd meg az eladót. (4000, 5000, 5500 ft-okért)
Én még otthoni gatyónak vettem háremjellegű gatyókat is a jobb oldali épületben valahol hátul (2800 ft/db), azok nagyok kényelmesek. 9.hónapban is tudom őket használni.
Háda turikban is szokott lenni. Én kínaiban még sosem láttam. :(
Viszont a c&a/ban tuti van.
Drágábban ugyan, de most 7végén lesz joy 7vége és aszt hiszem lesz benne 20%-os kedvezményre jogosító kupon.
Boldog babavárást!
(Merre laksz egyébként?)
A visegrádi utcában a 13 kerületben van egy kismama bolt ahol használt ruhákat árulnak. Ott elég sok minden van és nagyon jó áron.
Van boltjuk a Westendbe is, de az drágább.
Én vettem a C&A-ban, de nem volt valami jó. (SOS-ben kellett, mert már a 12. héten nem jöttek fel rám a gatyáim) Állítható derekú, de nem pocakbetétes, így már a 6. hónapban új kellett, és a combjánál elkezdett fesleni! 10 ezreket nem akartam kiadni egy másikra, így a Sárkány Centerben vettem 4000.-ért, nem kopik, nem szakad, nem feslik. Nagyon jó! Eltettem a 2. bébihez is! :)
A Nagyvárad térnél lévő Hádá-ban külön teszik, pult alól lehet kérni! Azok is jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!