30 hetes vagyok a kislányomat már nagyon várjuk és most kaptunk egy kiságyat amit szeretnénk átfesteni (mert rá is fér) és az a kérdés, hogy muszáj bababarát festéket vennünk, vagy elég a sima festék is?
Nekünk sima festékkel volt festve az ágyunk (3-an vagyunk tesók) anyukám elmondása szerint egyikünk se rágta a rácsot....mikor felkeltünk kivet belőle..
Most kaptunk mi is kiságyat átfestjük sima festékkel nem fogja rágni a rácsot ebben biztos vagyok
azért van a rácsvédő, illetve kiveszem belőle ha felkel nem hagyom unatkozni a kiságyban és akkor gondolom nem lesz rágási kényszere...
Másfél éves a kislányom. Fogalmam sincs mivel van lekenve az ágya, mert kaptuk és szép állapotban volt. Soha nem rágta! Pedig őt sem érdekelték a rágókák és bizony neki is jöttek/jönnek a fogai. Gyerekfűggő, hogy fogja-e rágni. Nagy többség nem teszi.
Én azt tudnám neked tanácsolni, hogy mindenképpen vízbázisú festéket vegyél és ne oldószerest. Megnézheted és összehasonlíthatod nyugodtan az összetevőket, hogy mi különbség van a bababarát és a sima között. Én nem tudom, de biztos segítenek majd az üzletben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!