Gabi86 kérdése:
Szerintetek az lehet, hogy 10 hetesen picit látszik a pocim?
Figyelt kérdés
Mert egy csomóan későbbre írták(mondták) hogy el kezd nőni.olyan átlagos testalkatom van.2012. nov. 7. 09:30
2/8 anonim válasza:
a baba miatt nem valószínű ha első terhesség, akkor az még inkább puffadás :) a baba nagyon pici még, még a medencecsont fölé sem ér a méhed, nem tudja a baba a pocidat kinyomni :)
3/8 Szundika20 válasza:
Szia! Én most leszek 8 hetes az én testalkatom nagyon vékony nekem is látszik a hasam bár tom h nem a babától még hanem hogy puffadok de észrevehető főleg estére...
4/8 anonim válasza:
ez még 'sajnos' csak puffadás, de nemsokára elkezd növögetni a pocid :)
el tudom képzelni mennyire várod, én is nagyon vártam, sőt még most is várom, hogy még nagyobb legyen :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.de reggel is van egy pici pocim az is csak puffadás?igen nagyon várom már,hogy legyen.
2012. nov. 7. 13:11
6/8 anonim válasza:
Szia! Mi a 9. hétben vagyunk. Nekem látszik kicsit, már meg is jegyezték, 59 kg vagyok és 163 cm magas, nem voltam korábban pocakos, és már reggel is ugyanakkora! Egy csomóan mondják itt a fórumban, hogy biztosan csak puffadás, de van rendes székletem, véleményünk szerint ez már poci.
7/8 A kérdező kommentje:
Én 57kg és 164cm vagyok nekem sem volt pocim eddig,de most van egy kicsike.nekem sincs semmi bajom a székletemmel,többször is járok mint előtte.mondjuk nagyon sok gyümit és zöldséget is eszem.De igazából mindegy előbb vagy utóbb lesz poci az a lényeg. :-)
2012. nov. 7. 19:26
8/8 anonim válasza:
Nekem kb. a 6. héttől a 15. hétig ugyanakkora volt a hasam - kis kerek poci. Az elején valszeg levegő volt benne, aztán baba :)
Szóval igen, látszódhat már a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!