Az baj, h.16 hetesen nem látszik még a pocakom? Igaz duci vagyok,169 cm és 74 kg. Elég sokat hányok, de nem fogytam miatta, azért valami mindig marad bennem.16hkm
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 13:46
1/3 anonim válasza:
szia! sokat olvasom itt,hogy első babánál nehezen nő a pocak! szerintem ne idegeskedj! olvastam már az is, hogy valakinek a külvilág számára csak 30!!! hetesen volt szembeötlő! mindenkinél más!
2/3 anonim válasza:
Elég vékonyka alkat vagyok. Kb. 20 hetesen kezdett el domborodni a pocakom, a végén meg azt kérdezték a barátok, miért dugdosok ilyen sok dinnyét. Hatalmas volt a hasam.
Ne izgulj, növekszik ő.
3/3 anonim válasza:
én is 16 hetes vagyok és nem látszik..pedig nekem 3. baba.
én 175cm és 74 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!