Mitől van hogy éjszaka begörcsöl a lábam és zsibbad a kezem?
Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 09:54
1/6 anonim válasza:
A lábgörcs kalciumhiány miatt lehet, egyél sok tejterméket, narancsot, mazsolát, vagy igyál kalcium pezsgőtablattát. A kézzsibbadással kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, de ne aggódj miatta, semmi komoly.
2/6 anonim válasza:
Mivel terhesség alatt megváltozik a vérkeringésed az miatt lehet.De lehet mástól is attól függ h. hány hetes vagy.Nekem is zsibbad mindenem de nekem az miatt mert nagyon bevizesedett a kezem meg a lábam.Gratulálok!:)
36 hetes kismama
3/6 A kérdező kommentje:
23 hetes vagyok és csak néha dagad a lábam ha nagy meleg van.
2008. máj. 23. 10:43
5/6 anonim válasza:
Szia!
Szedjél magbe B6-ot,attól elmúlik.Meg persze ihatod mellette a calciumot is.De a görcs az magnézimhiánytól van.
Én a béres magnéziumot B6-al szedem napi 2 szemet.
Sokkal olcsóbb mint a magne B6,amiből napi 3x2 szem javasolt hogy érjen is valamit.
A zsibbadás is természetes,szülés után elmúlik.
A magnéziumot egyébként el kell hagyni 37 hét után,mert görcsoldó hatása van.
Minden jót,üdv
6/6 anonim válasza:
Lábgörcs és kézzsibbadás tipikusan a magnéziumhiány tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!