Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik éjszaká kelek fel...

Harmadik éjszaká kelek fel arra, hogy begörcsöl a vádlim. Mitől lehet? 25 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Csütörtökön kell mennem orvoshoz várhatok addig vagy jobb ha elmegyek hamarabb?
2008. okt. 13. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Magnéziumot, vagy kálciumot szoktak rá adni. Semmi komoly, ne aggódj! Gyógyszertárban is szívesen segítenek, vagy a védőnő. Szerintem még orvos sem kell hozzá.
2008. okt. 13. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magnéziumhiány én úgy tudom. Én napi 3x2 szedek mégis begörcsöl néha.
2008. okt. 13. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tuti magnéziumhiány! Hívd fel a dokidat, hogy magne B6-ot, vagy milyen más fajtát javasol, és mennyit naponta! Emiatt nem kell sztem meglátogatnod.

Jobbulást!

2008. okt. 13. 17:45
 4/7 anonim válasza:
Szia! Én is 25 hetes vagyok, nekem is ez volt a problémám, amióta magne B6-ot szedek, napi 1, azóta jó. Jobbulást, kezd el szedni.
2008. okt. 13. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én kálcium és magnézium pezsgőtabit ittam, és úgy nem voltak olyan fájdalmasak és sűrűek a vádligörcsök.
2008. okt. 13. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok sajna, pedig napi 3*2 MagneB6-ot szedek! Mégis arra ébredek éjszaka, hogy begörcsöl a vádlim... Nagyon rossz!

25 hetes kismama

2008. okt. 13. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem is néha van.Valahol azt olvastam,hogy lefekvés elött,már az ágyban ki kell nyújtani a lábakat,meg a lábfejet kicsit megmozgatni.Próbáld ki,nem tudom ,hogy használ-e,vagy véletlen,de nekem eddig bejött.

26 hetes kismama

2008. okt. 14. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!