Ha magas a vérnyomásom, akkor befektetnek, vagy írnak ki rá gyógyszert? 35 hetes km.
Nem állandóan magas, de van hogy szépen megugrik.Eddig is volt hogy néha magasabbat mértem, vagy mértek a tanácsadáson, még vizsgálták is 24 órással, de akkor nem mutatott magas vérnyomást, ezért nem kaptam gyógyszert.De ez az egyszeri meg-meg ugrás megmaradt, pláne ha idegesebb vagyok, vagy izgulok valami vizsgálat miatt.
Eddig nem vizesedtem, de most a bokám bevan, és ezért félek hogy bent is fognak, persze ha a baba érdeke ezt kívánja, csak remélem nem szülésig???A vizeletemben nincs fehérje.
Volt valaki így?Ha befektették, akkor mennyi időre
Egy aggódó kismama.
szia
valószínű hgoy csak fehérköpenyszindrómád van, meg úgye az idegeskedls sem jó
amúgy az első lányommal mikor várandós voltam magas volt a vérnyomásom, dopegytet írt a doki, rendszeresen szedtem és így is 150 körül mozgott állandóan, a kórházba be akart fektetni de mondtam neki hogy nem fekszünk be mert ne mbirom a kórházat, így hát saját felelősségre nem feküdtünk be de kétnaponta bejártunk és minden rendben volt, szüléskor 180 és 200 körül volt avérnyomásom de szépen rendesen megszületett a legnagyobb ksilányunk nem volt semmi komplikáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!