20hetes kismama vagyok. Eddig 7kg-t hiztam. Ez sok, vagy normális?
akkor mozogj,20 hetesen már lehet kismamatorna,jóga. nekem azt mondta dokim,h 10-13kg az a súly ami magától is leugrik hamar, a többi viszont marad. igaza lett,12-t híztam,most 4 héttel szülés után már-10nél tartok úgy h semmit sem csinálok mert kímélni kell a hasam-császár volt. azért lesz nehezebb most majd neked,mert jön a farkaséhség,és azzal nehéz mit kezdeni,jó ha olyan ételekkel veszed körül magad amik nem nagyon hízlalnak ellenben egészségesek. én nagyon kívántam az édességet,de cvsak müzliszeletet vettem otthonra,igaz abban volt 1-2 csokis is,h azért mégis legyen csoki :) cukor helyett sztívia tablettával édesítettem,sok saláta és gyümölcs,teljes kiörlésű tészta stb. szóval próbálj helyettesítő ételeket találni.mert az emésztésed is lassabb,a szervezeted mindent igyekszik felhasználni-raktározni
de ha te úgy érzed nem zavar ha kicsit több jön fel,ha úgy látod h úgyis hamar ledobod de most jó lazítani,akkor egyed azt ami jólesik,mert a legfontosabb h jól érezd magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!