Nagyon ritkán, mikor hányingerem van.
Sokan írták többek között itt is, hogy hatásos hányingerre, mondjuk nekem annyira nem vált be, de azért mielőtt megiszom a Salvus vizet (ami tényleg hat !) szoktam kólával is próbálkozni...
19.22:
Én így vagyok a gumicukorral, hogy ha megkívánom, ennem kell, nem tudom megállni, hogy ne, aztán fél óra múlva fáj a gyomrom tőle meg hányingerem lesz meg minden bajom van olyankor... :/ Ezt már háromszor játszottam el, mindig megfogadom, hogy legközelebb nem, de hát nem megy :D
A kóla pedig... mivel én leszoktam az energiaitalról és kávét sem iszok, a zöld teát meg nem szeretem, nekem ez az egyetlen, ami valamelyest felébreszt, a munkahelyemen iszok szinte minden nap 2,5 dl-t, az nagyjából elég :)
Terhesség előtt nagyon kólás voltam, napi 2.5 deci sajnos lecsúszott.
Amióta babát várok, nagyon odafigyelek, de nagyon sokszor kívánom, heti 1x fél pohárral iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!