Nem értem egyes kismamák gondolkodását, ha valami gond van a terhességgel akkor miért itt írkálnak és nem mennek orvoshoz?
Sok olyan kérdés van ahol azt írják utolsó trimeszterben is:nem mozog már 2 napja,vérzek,nagyon görcsölök..stb.
Ahelyett hogy felhívnák a dokit vagy elmennének az ügyeletre(ami 2 órát venne az életükből) ide írnak vagy más fórumokra...ez megnyugtatja őket?!
Mert a 99%-a kamu.
A családi kategóriában ugyan ezt művelik a nők...
Szánalmas.
Én is voltam várandós,és tudom hogy ilyenkor mennyire túl tudjuk félteni a babánkat,de olyan esetekben mikor már tényleg valami komolyabb dologról van szó már nem fórumoztam hanem orvos,és felhívom inkább 20szor a dokit/ügyeletet feleslegesen minthogy 1szer életre szóló trauma érjen.
Egyszer sem véreztem terhesség alatt de ha így lett volna akkor nem írom ki hogy baj-e hogy vérzek hanem doki,mert valamit jelez.
Volt olyan kérdés is ahol kiírta valaki hogy NEM MOZOG a baba már 2 napja(utolsó trimeszter)aztán kommentben írta hogy minden rendben megmozdult...végül kiderült hogy a baba kis halott testének ide-oda csapodását vélte mozgásnak:(
Most ezt is komolyan bevettétek?
Persze meghal a gyereke és ide fog szaladni írni.
Mert sok embernek nincs orvosa és autója sem, hogy gond nélkül be tudjon szaladni az ügyeletre.
Én pl. a 104-en kívül azt sem tudnám kit hívjak, ha bármi bajom lenne, arra meg nincs pénzem, hogy betaxizzak a kórházba.
Mert nálunk még terhesgondozás sincs sajnos.
Max. a védőnőt hívhatom még, de ő is csak annyit mondana biztosan, hogy menjek be a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!